Homepage  / Vedete româneşti

Denise Rifai, o nouă rundă de întrebări în emisiunea sa de la Kanal D. „Se anunţă o toamnă fierbinte”. EXCLUSIV

Denise Rifai, o nouă rundă de întrebări în emisiunea sa de la Kanal D. „Se anunţă o toamnă fierbinte”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Din 25 august, Denisei Rifai revine la Kanal D cu un nou sezon al emsiunii „40 de întrebări cu...”, iar jurnalista abia așteaptă să le dezvăluie telespectatorilor cine sunt invitații săi. Mai ales că toamna aceasta va fi una încărcată de evenimente importante și pentru politica românească.

Denise Rifai revine pe micul ecran pe 25 august

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” revine pe micul ecran cu cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică la Kanal D, din 25 august. Denise Rifai, va continua să exploreze viețile și carierele personalităților din diverse domenii, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi laturi profunde ale invitaților săi.

Până atunci, iată ce dezvăluiri ne-a făcut Denise Rifai!

Încă puțin și vara aceasta se sfârșește… Care au fost cel mai mari provocări și bucurii, deopotrivă, pe care le-a trăit în sezonul estival?

A fost o vară cam agitată din punct de vedere politic şi, pentru că mă pasionează acest domeniu, ţin să mărturisesc că am fost foarte conectată la tot ceea ce s-a întâmplat la nivel extern dar şi pe scena noastră politică. Am fost foarte atentă la toate jocurile politice, pentru că se anunţă o toamnă fierbinte.

Este cel mai important an din punct de vedere politic, pentru că avem alegeri prezidenţiale şi parlamentare şi am văzut ce se întâmplă peste ocean, în Statele Unite, cu atentatul la adresa lui Donald Trump şi reconfigurarea de poziţii în tabăra democrată. Alegerile din Statele Unite vor decide bunul mers al lucrurilor la nivel mondial, sunt mişcări foarte importante la nivel mondial la care trebuie să fim foarte atenţi. Din punct de vedere mental am fost foarte, foarte conectată la tot ceea ce se întâmplă la nivel politic, pentru că trebuie să fim implicaţi şi pentru că dezvoltarea noastră ca ţara şi naţiune se întâmplă şi este direct proporţională cu ce se întâmplă la nivel global.

Ce te relaxează cel mai tare atunci când te deconectezi de la tot ce înseamnă viață profesională?

Dacă reuşesc să mă deconectez realmente de tot ceea ce se întâmplă în viaţa profesională, ceea ce se întâmplă foarte rar, pentru că mie îmi place ceea ce fac şi politica jurnalismul este parte din mine, sunt atentă la tot ce se întâmplă pe plan naţional şi internaţional, la aceste jocuri şi mişcări tectonice, cum îmi place să le numesc, îmi place tot ceea ce ţine de dezvoltarea noastră personală.

Citesc toate elementele posibile legate de nutriţie, îngrijirea pielii. Iubesc tot ceea ce ţine de cultură, am fost la nişte concerte de jazz absolut minunate. Mă bucur de lucrurile mici şi foarte simple, îmi plac locurile simple, pentru că eu cred că noi, oamenii, sfinţim locurile. Îmi plac locurile retrase, în natură, mâncarea cât mai puţin pregătită, îmi place să mă bucur de tot ce este natural, simplu, la îndemână, cumva. Mai am un obicei; am o prietenă foarte bună pe care o iau seara şi facem plimbări nocturne, fie prin oraş, fie prin parc. Este modul prin care eu reuşesc să mă încarc şi să mă „aşez”, să mă pun pe un drum, să mă relaxez. Îmi fac foarte bine plimbările, întâlnirile cu prietenii mei. Am o viaţă socială foarte activă, îmi place să ies cu prieteni, să fiu mereu conectată.

Și pe unde ai ajuns în vacanță în acest sezon?

Am reușit să ajung în câteva locuri minunate vara aceasta. Am fost pe litoralul românesc, şi la Marea Neagră, unde m-am bucurat de soare și de liniște. Am ales locuri unde am putut să mă deconectez de agitația cotidiană și să mă bucur de frumusețea naturii.

Denise-Rifai-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dar, bineînţeles, am rămas conectată, informată, noi, ca cetăţeni, trebuie să fim foarte bine informaţi, că tot vorbeam de cese întâmpla pe plan social şi politic. În plus, tot timpul sunt atentă la sursele de informare pentru a documenta temeinic cele „40 de întrebări”.

De la sfârșitul lui august, la Kanal D, va începe un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări…”. Pe cine ai luat la întrebări, de data aceasta?

O să înceapă un sezon WOW la care lucram cu foarte, foarte multă atenţie. Am pregătit nişte întrebări cu nişte femei, în primul rând, care nu au ieşit de mult în spaţiul public, vor fi nişte adevărate surprize şi veţi vedea nişte poveşti de viaţă absolut impresionante. Sunt foarte încântată şi foarte bucuroasă ori de câte ori încep sezon nou cu invitat femeie.

Prima mea ediţie a emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D a fost interviul cu Elena Udrea; aşa a început această mare poveste a mea de succes, cu aceste interviuri portret care aduc în sufrageria celor care ne privesc adevărata latură a oamenilor cunoscuţi din spaţiul public. Este o mare bucurie pentru mine să văd oameni de mare calitate care vin cu drag la „40 de întrebări” şi se „lăsă” pe mâna noastră, a mea şi a echipei mele, şi îşi spun adevărul lor şi ne mărturisesc şi se mărturisesc aşa cum sunt. Este un exerciţiu frumos care este, deopotrivă, şi foarte emoţionant şi foarte înălţător, pentru că învăţ foarte multe lucruri cu fiecare ediţie în parte, de la fiecare invitat.

Sursă foto: Instagram – Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton