Homepage  / Vedete româneşti

Denise Rifai, despre stilul propriu, dincolo de micul ecran. „Am fost blondă, nu m-aş mai face niciodată”. EXCLUSIV

Denise Rifai, despre stilul propriu, dincolo de micul ecran. „Am fost blondă, nu m-aş mai face niciodată”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Din 25 august, Denisei Rifai revine la Kanal D cu un nou sezon al emsiunii „40 de întrebări cu...”, în același stil sobru și elegant cu care ne-a obișnuit până acum. Mare amatoare de bijuterii, în special de diamante, jurnalista ne-a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa de dincolo de micul ecran.

Cum este Denise Rifai atunci când nu se află pe platoul de filmare

Formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai” revine pe micul ecran cu cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică la Kanal D, din 25 august. Denise Rifai, va continua să exploreze viețile și carierele personalităților din diverse domenii, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi laturi profunde ale invitaților săi.

Bineînețeles, ținutele Denisei din emisiune vor fi la fel elegante, sobre, așa cum ne-a obișnuit, și nu vor lipsi bijuteriile, dianamantele în special, pe care vedeta Kanal D le adoră. Și cum pe 26 septembrie va fi și ziua sa de naștere, când va împlin 39 de ani, cu siguranța va primi și multe cadouri.

Aflăm mai multe din cele ce urmează de la Denise Rifai!

Dincolo de stilul elegant și sobru, impus de formatul pe care îl realizezi, cum ești tu dincolo de TV?

Dincolo de TV sunt un om curios, o femeie foarte vie, veselă, atentă la tot ce este nou, îmi place să ştiu tot ce se întâmplă. De asemenea, am câteva principii care a ghidează în tot ce fac, îmi place ca oamenii să se respecte între ei, ţin mult la o anumită ierarhie şi la un respect inter-generational. Sunt o femeie care a crescut cu respect şi admiraţie faţă de generaţia din faţa mea. Mă bucura când întâlnesc oameni de la care am, realmente, ce învăţa. Îmi trăiesc viaţa în echilibru, recunoscătoare faţă de tot ce mi se întâmplă frumos. Atunci când am zile mai grele sau etape nu uşoare, încerc să pun în mine şi să învăţ, să caut partea bună a ceea ce mi se întâmplă, pentru că viaţa nu este întotdeauna roz şi nu sunt doar lucruri frumoase. Este importanta perspectivă din care priveşti lucrurile şi cum alegi să le înţelegi. Eu am stilul ăsta foarte pozitiv, aleg să învăţ şi îmi place că, întotdeauna, cel puţin până acum, am avut noroc, am atras o energie pozitivă şi toate lucrurile pe care mi le-am dorit s-au întâmplat. Evident, am şi muncit pentru ele, dar mă consider o persoană norocoasă. La final de drum, lucrurile s-au întâmplat cum mi-am dorit, ceea ce înseamnă că pentru mine funcţionează foarte bine sintagma „ce dai, aia primeşti”.

Care au fost cele mai nonconformiste schimbări de look pe care le-ai făcut până acum?

Am fost blondă, nu m-aş mai face niciodată, nu îmi stă bine absolut deloc. Cine ştie, pe măsură ce trec anii, o să mă „aşez” la o culoare mai deschisă, culoarea alunei care, la doamne, mi se pare o nuanţă foarte elegantă, foarte fină.

Denise-Rifai-blonda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Provii dintr-o familie mixtă, tatăl tău este arab, mama – româncă. Ce ai preluat din ambele culturi?

Din cultura arabă am preluat respectul profund pentru familie și tradiții. De la tatăl meu am învățat importanța unității familiei și a susținerii reciproce, valori care sunt esențiale în cultura arabă. De asemenea, am preluat și ospitalitatea specifică, bucuria de a primi oameni în casă și de a crea un mediu cald și primitor. Din cultura română am moștenit spiritul liber și deschiderea către nou, dragostea pentru natură și autenticitatea relațiilor interpersonale. Mama m-a învățat să fiu curioasă, să explorez și să apreciez frumusețea simplă a vieții de zi cu zi. Aceste două culturi m-au modelat și mi-au oferit o perspectivă unică asupra vieții, combinând tradițiile și valorile ambelor lumi.

Denise-Rifai-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Pe 26 septembrie va fi ziua ta. „La mulți ani!”, în avans. Ți-ai făcut planuri? Cum vei sărbători?

Nu ştiu ce o să fac de ziua mea, mă bucur că am alături de mine oameni frumoşi şi sunt sigură că o să am parte de emoţie frumoasă, pură. O să îmi pun câteva dorinţe şi sper să reuşesc să mi le şi împlinesc. Mie îmi place foarte mult soarele, îmi place căldura şi, dacă aş avea de ales, aş pleca una, două zile undeva, într-un loc cu soare, frumos…cadou de ziua mea.

Și care a fost cel mai surprinzător cadou pe care l-ai primit de-a lungul timpului de ziua ta?

Nu ştiu să numesc acum un cadou. Îmi plac cadourile, îmi place momentul în care primesc ceva, e o formă de răsfăţ de care mă bucur că un copil. Îmi plac bijuteriile, îmi plac diamantele, toată lumea ştie. Cele mai frumoase surprize, însă, le-am avut de la oameni, vechi sau noi din viaţa mea, care mi-au spus cuvinte frumoase, mi-au mulţumit, m-au făcut să înţeleg ce am reprezentat pentru ei sau cum le-am schimbat, cumva, viaţa în bine. Cred că acestea sunt lucrurile cu adevărat importante: când faci bine şi când vezi că prin mâna ta, prin implicarea ta, schimbi lucruri şi laşi ceva frumos în urmă. Este foarte onorant când se întâmplă aceste lucruri, simţi că ai contribuit, că ai făcut ceva semnificativ.

Sursă foto: Instagram – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton