Homepage  / Televiziune

Denise Rifai, despre efortul uriaș din spatele emisiunii sale

Denise Rifai, despre efortul uriaș din spatele emisiunii sale

de Vasilica Rogozanu,

Denise Rifai a revenit recent cu forțe proaspete la Kanal D, prezentându-ne al doilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Asta după o vară în care a reușit să se relaxeze făcând lucruri care îi fac plăcere: plimbări, citit, întâlniri cu prietenii.

Un sezon nou tocmai ce a început. Ce alți invitați aveți toamna asta?

Denise Rifai: Așa cum i-am obișnuit pe telespectatori, vom aduce în fața lor invitați relevanți, din domenii de activitate diferite, oameni care au ceva de spus, de clarificat, personali­tăți publice puternice care sunt de maxim interes pentru publicul larg, cu povești de viață extraordinare. Am început sezonul având-o în pla­toul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” pe Andreea Marin, una dintre cele mai puternice figuri feminine din showbiz-ul românesc. În a doua ediție am continuat cu Mi­nistrul Educației, tocmai pentru că există un interes crescut din partea publicului pentru acest domeniu cu implicații atât de mari în viața publi­cului, cu puțin timp înainte de înce­perea anului școlar, în contextul delicat al pandemiei. În conti­nuare vom veni în întâmpina­rea celor care ne privesc cu in­vitați care vor face dezvăluiri în premieră și care vor tre­ce prin acest maraton al sincerității.

Au fost invitați care s-au supărat din cauza întrebărilor pe care le-ați pus?

Denise Rifai: Invitații de la „40 de întrebări” nu știu îna­inte de emisiune în­trebările care li se vor pune. Noi, echipa emisiunii, realizăm o documentare minuți­oasă despre invitat, ce se poate întinde și pe câteva decenii. Punc­tez, de-a lungul inter­viului, diferite contex­te în care acesta s-a aflat, făcând referire numai la ceea ce a a­părut în presă de-a lungul vieții acestu­ia. Întrebările au menirea să clarifice, să aducă lumină, iar invitații noștri au a­ceastă ocazie de a spune ce s-a întâm­plat de fapt în acele context la care fa­cem referire. Și e alegerea invitaților mei de a răspunde sau nu la anumite în­trebări. Uneori sunt surprinși, alteori sunt foarte emoționați.  Au fost și invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări. Dar de cele mai multe ori am avut bucuria să constat că sunt deschiși și că își doresc să se dezvăluie publicului.

Vă este dor de freamătul unei televiziuni de știri, de ritmul unei emisiuni zilnice?

Denise Rifai: Freamătul mă însoțește permanent, chiar dacă „40 de întrebări” este o emisiune săptămânală, efortul pentru a livra publicului un produs de televiziune premium este unul uriaș. Pornind de la căutarea acelor invitați relevanți, trecând prin documentarea extrem de minuțioasă, pregătirea interviului propriu-zis și filmarea acestor interviuri maraton, totul este muncă realizată cu satisfacție și bună credință. În același timp, sunt conectată în permanență la tot ceea ce se întâmplă pe scena publică românească.

În afară de pregătirea noului sezon, ce ați făcut vara aceasta? Ați fost în vacanță?

Denise Rifai: Am avut o perioadă în care m-am relaxat, în care am reușit să îmi văd prietenii, familia, mult mai des. Plimbările, sportul, muzica și cărțile bune au făcut parte din „meniul” meu de vacanță. Așa că revin în fața publicului cu forțe proaspete și cu bucuria de a le aduce telespectatorilor interviuri surprinzătoare și în acest al doilea sezon al emisiunii.

Ce înseamnă relaxare pentru Denise Rifai?

Denise Rifai: O cafea savurată în compania prietenilor, întâlnirea cu familia mea, plimbările prin parc, „răsfoitul” presei, cititul unei cărți în care mă regăsesc sau care îmi clarifică anumite lucruri, toate acestea înseamnă pentru mine relaxare.

Denise Rifai ne promite interviuri senzaționale și în acest sezon doi al emisiunii, care se vede la Kanal D în serile de duminică. Mâine, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este Cătălin Botezatu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton