Homepage  / Vedete româneşti

Denise Rifai, de nerecunoscut fără machiaj, în trening și cu căciulă. Imagini rare cu vedeta, așa cum nu o vezi la TV

Denise Rifai, de nerecunoscut fără machiaj, în trening și cu căciulă. Imagini rare cu vedeta, așa cum nu o vezi la TV
10

de Redactia Tvmania,

Denise Rifai a împlinit 38 de ani pe 26 septembrie și de 3 ani se află în familia Kanal D, unde s-a impus cu emisiunea ei incisivă. Mereu elegantă, machiată și coafată impecabil, Denise e aproape de nerecunoscut în afara platoului de filmare, în parc sau pe stradă.

Denise Rifai este una dintre cele mai mediatizate prezentatoare de televiziune din România. Ea este cunoscută pentru stilul ei direct și pentru întrebările dificile pe care le adresează invitaților săi, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 22.30, la Kanal D.

De cele mai multe ori, la emisiune poartă sacouri sobre, părul perfect întins, bretonul drept și machiaj puternic, de televiziune. Nu zâmbește, căci și atitudinea face parte din rolul de moderator incisiv. Însă atunci când „se dezbracă” de haina de vedetă, Denise este aproape de nerecunoscut.

Denise Rifai, de nerecunoscut în parc

În cea mai nouă poză publicată pe Instagram, vedeta Kanal D apare la o plimbare în parc, camuflată cu o bluză de trening, cu glugă, căciulă mov și ochelari mari, de soare. Nu are strop de machiaj pe față, lucru observat imediat și de fanii ei, care i-au lăsat zeci de comentarii. „Am trecut pe lângă dvs. Am crezut că sunteți Raluca Bădulescu”, „Ești sub acoperire?”, „Cea mai elegantă femeie din România”, „Destul de rău fără machiaj”, au fost doar câteva dintre părerile oamenilor.

Nu este singura poză din social media, în care Denise apare nemachiată sau fără să folosească filtre de editare. lucru destul de rar în această lume a showbiz-ului, care „vinde” perfecțiune.

denise-rifai-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum se menține Denise Rifai și ce face în timpul liber

Într-un interviu pentru TV Mania, Denise Rifai ne povestea ce îi place să facă în timpul liber, atunci când nu merge la redacție. „Eu aleg să fac în viaţa asta cam tot ceea ce mă împlineşte. Îmi place să citesc, să fiu în permanenţă în contact cu ceea se întâmplă în spaţiul public românesc, să îmi întâlnesc prietenii, să vorbesc cu oamenii, efectiv, doar ca să iau informaţie, să înţeleg anumite lucruri. Îmi doresc să fiu ancorată în tot ce înseamnă realitate.

Dincolo de asta, am activităţile mele ce ţin de relaxare; plimbările, sportul, muzica, întâlnirile cu oamenii dragi mie, timpul petrecut cu mine însămi. E nevoie câteodată de linişte să îţi auzi gândurile şi să îţi construieşti strategii”, a declarat vedeta Kanal D pentru TV Mania.

Iar legat de rutina de îngrijire, aici lucrurile sunt simple: grijă mare la dietă. „Este important să ne păstrăm o alimentaţie curată, din toate punctele de vedere. Ca să fim sănătoşi trebuie să mâncăm alimente curate, neprocesat, să fim foarte atenţi la ceea ce consumăm. Este greu să stai departe de băuturile carbogazoase, de toate tentaţiile lumii moderne în materie de industrie alimentară.

Este o luptă continuă să mănânci curat şi corect şi să îţi menţii corpul cât mai sănătos pe termen lung. În ceea ce priveşte rutina de îngrijire a tenului, trebuie pus accentul pe două elemente: curăţare şi hidratare. Iar alimentaţia, de care vorbeam înainte, are contribuţie uriaşă în menţinerea tenului luminos, sănătos.”

Cine este Denise Rifai

Denise Rifai s-a născut pe 26 septembrie 1985, în București și a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă.

În 2020, Denise Rifai a devenit prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Emisiunea este un interviu de tip talk-show, în care moderatoarea le adresează invitaților 40 de întrebări incomode, care le explorează viața personală și profesională.

Citește și: Denise Rifai, mărturisiri despre o nouă ocupație. „Cred că aş fi fost un avocat excepţional”. EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton