Homepage  / Vedete româneşti

Denise Rifai, acuzații dure la adresa Andreei Esca. Prezentatoarea a expus totul pe internet: „Și nouă ne plac întrebările noastre!”

Denise Rifai, acuzații dure la adresa Andreei Esca. Prezentatoarea a expus totul pe internet: „Și nouă ne plac întrebările noastre!”
15

de Cristina Țapu,

Denise Rifai, atac la adresa Andreei Esca. Prezentatoarea de la Kanal D o acuză pe vedeta PRO TV de plagiat. Iată care sunt principalele nemulțumiri ale acesteia!

Denise Rifai, atac la adresa Andreei Esca

Denise Rifai a generat controverse pe internet după o postare pe Instagram, în care a sugerat că Andreea Esca, prezentatoarea de la Știrile PRO TV, ar fi preluat din întrebările pe care ea i le-a adresat politicianului George Simion. Incidentul a avut loc după ce, la sfârșitul lunii august 2024, Simion a fost invitat în emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”, difuzată pe gândul.ro.

După interviul acordat jurnalistei de la Kanal D, politicianul a fost invitat și la Pro TV, unde a răspuns la întrebările Andreei Esca. Conform prezentatoarei de la Kanal D, întrebările pe care i le-a adresat Andreea lui George Simion au semănat izbitor cu cele pe care i le-a pus ea.

Denise-Rifai-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Vedeta de la Kanal D a scris pe Instagram un mesaj sugestiv: „Și nouă ne plac întrebările noastre!”, însoțit de o dovadă video care ilustrează cât se poate de clar asemnănarea izbitoare dintre întrebări. Mesajul prezentatoarei Kanal D a împărțit internauții în două tabere. În timp ce unii sunt de părere că acuzația ei este una justificată, alții cred că întrebările puse au fost unele normale, des întâlnite atunci când este intervievat un om politic care aspiră la titlul de președinte.

„Întrebări relevante și pertinente pe care le am pune toti aceluiasi individ”, „Serios? Îi jignești inteligența doamnei Esca. Sunt întrebări normale în contextul dat”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Denise Rifai a revenit cu un nou sezon al emisiunii care a consacrat-o

Din 25 august, Denisei Rifai a revenit la Kanal D cu un nou sezon al emsiunii „40 de întrebări cu…”, în același stil sobru și elegant cu care ne-a obișnuit până acum. Mare amatoare de bijuterii, în special de diamante, jurnalista a demarat un nou sezon în care adresează întrebări incomode personalităților din Ronmânia, în căutarea de informații inedite.

„Dincolo de TV sunt un om curios, o femeie foarte vie, veselă, atentă la tot ce este nou, îmi place să ştiu tot ce se întâmplă. De asemenea, am câteva principii care a ghidează în tot ce fac, îmi place ca oamenii să se respecte între ei, ţin mult la o anumită ierarhie şi la un respect inter-generational. Sunt o femeie care a crescut cu respect şi admiraţie faţă de generaţia din faţa mea. Mă bucura când întâlnesc oameni de la care am, realmente, ce învăţa. Îmi trăiesc viaţa în echilibru, recunoscătoare faţă de tot ce mi se întâmplă frumos”, ne declara Denise, într-un interviu recent.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton