; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Denise Richards: „Sunt prea bătrână pentru Charlie Sheen”

14 June 2012

Deşi a rămas în relaţii bune cu fostul soţ, Denise Richards (41 de ani) spune că a îmbătrânit prea mult pentru a mai spera la o împăcare cu Charlie Sheen (46 de ani), relatează femalefirst.co.uk.

„Nu cred că o sa fim din nou împreună. Sunt mult prea bătrână pentru el… preferă tipele de 20 de ani', a glumit actriţa.

Denise Richards a primit un rol cameo în „Anger management', noul serial al lui Charlie Sheen, care are premiera luna viitoare în SUA.

„Sunt foarte încântată că are un serial nou. M-a rugat să apar într-un episod şi am acceptat. Ne-am distrat la filmări.

Cred că a fost mai dificil pentru cei care ne-au văzut lucrând împreună. Noi ne înţelegem chiar bine. Ne vedem des. Ne-am cunoscut la muncă, am lucrat împreună când eram căsătoriţi. Aceasta a fost prima dată când am lucrat împreună după divorţ', a mai spus Denise Richards.

Denise Richards s-a despărţit recent de chitaristul Richie Sambora (52 de ani), cu care se împăcase la începutul lunii trecute.

Denise Richards – care are două fiice, Sam (8 ani) şi Lola (6 ani), din mariajul eşuat cu Charlie Sheen (46 de ani) – a mai adoptat o fetiţă, Eloise, în 2011.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare