; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Denise Richards s-a despărţit de Nikki Sixx

10 January 2011

Actriţa americană a început să iasă cu basistul formaţiei Motley Crue la sfârşitul anului trecut, dar prietenii spun că cei doi s-au despărţit şi insistă că n-a fost niciodată o relaţie serioasă, relatează Us Weekly.

Denise, care are două fiice, Sam (şase ani) şi Lola (cinci ani), cu fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen, era vecină cu Nikki Sixx când scurta lor idilă a început, iar apropiaţii ei insistă că nu e genul de despărţire furtunoasă.

E o nebunie faptul că presa transformă asta în cine ştie ce mare despărţire. N-a fost niciodată ceva exclusiv, sau serios! Pot să număr pe degetele de la o mână de câte ori au ieşit. Nu e vreo mare separare dramatică', a declarat o sursă.

Încă de când Richards (39 de ani) şi Nikki (52 de ani), al cărui nume adevărat e Frank Carlton Serafino Ferrana, Jr., au început să iasă, prietenii lor au dezvăluit că cei doi nu se grăbesc.

Sunt vecini de ani buni', a spus un apropiat. O iau încet'. Aceste declaraţii au completat mărturisirile actriţei în ce priveşte hotărârea de a le proteja pe fiicele sale de tumultul vieţii în lumina reflectoarelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare