; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc undeva   sambata   4 aprilie 2015

Denisa și Raluca Tănase au câștigat din nou la „Te cunosc de undeva!” | FOTO

06 April 2015

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” le-a desemnat câștigătoare, sâmbătă, pe surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi.

Te cunosc undeva - sambata - 4 aprilie 2015

Sambata seară, la “Te cunosc de undeva!”, Alina Eremia a imitat-o pe Beyonce, pe care o consideră idolul său, iar Daniel Iordăchioae s-a transformat în americanul de culoare Trey Songz.

Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, au cântat ca în Țara Oașului, precum Cornelia și Lupu Rednic. Pentru această transformare, Ozana Barabancea i-a împrumutat lui Andrei una dintre iile sale.

Oana Sîrbu a cântat în travesti All of me', superba melodie a lui John Legend, Liviu Vârciu s-a transformat în nemuritorul Elvis Presley, Cezar Ouatu în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios, iar Lidia Buble a fost mai sexy ca niciodată în rolul lui Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls.

Câștigătoarele ediției au fost Denisa și Raluca de la Bambi care le-au imitat pe Toni și Encarna Salazar (Azucar Moreno).

Momentele speciale ale serii de sâmbătă

Ștefan Bănică a venit pentru prima oară la Te cunosc de undeva!', ca să cânte cu Oana Sîrbu. La rându-i, Oana s-a transformat în… Ștefan Bănică și împreună au interpretat, „în oglindă', câteva refrene celebre din repertoriul artistului. Liviu Vârciu a cântat pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani).

[Not a valid template]

Cei doi i-au imitat pe Sore și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și au interpretat împreună piesa Noapte caldă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare