; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_110914_HK_0018

Denis, Tavi, Cătălin și Dani se luptă pentru un loc în finala ”Iadul Bucătarilor” | FOTO

16 December 2014

După multe service-uri cu emoții, după multe probe solicitante, critici, dar și laude, după momente de bucurie, dar și de dezamăgire în bucătărie, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au ales aseară pe cei patru concurenți care se vor lupta pentru un loc în finala 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'.

Astfel, Denis, Tavi, Cătălin și Dani se vor întâlni azi, de la 20.30, la Antena 1, în bucătăria în care au împărțit și clipe de bucurie, dar și ciocniri de orgolii și replici acide, pentru a se întrece pentru un loc în marea finală.

[Not a valid template]

Seara de luni a adus un service greu, cu o altercație între Cătălin și Kinga, dar și cu nervi întinși la maximum pentru Augustin. Cu tigăile și ingredientele pregătite, cei șase concurenți rămași în cursă au dat totul pentru a impresiona. Regula serii a fost ca fiecare dintre ei să ajungă în față, pe postul de chef. Cătălin nu a reușit să își stăpânească furia și s-a luat la harță cu Kinga. La rândul ei, aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a insistat să își termine singură preparatul, fără ajutorul lui Cătălin.

Deși la proba de dimineață a fost declarată câștigătoare, fiind răsplătită cu o ședință foto și o apariție în celebra revistă culinară BBC Good Food, Kinga a părăsit concursul luni seară, cu durere în suflet.

'Nu sunt dezamăgită de mine, sunt dezamăgită de nedreptate! Cineva vrea să-și atingă scopul cu orice mijloace! Trebuia să joc în alt stil”, a spus aceasta în timp ce se pregătea să plece.

Și Augustin a fost apostrofat toată seara de către chef Bontea, iar finalul service-ului i-a adus o veste proastă: trebuie să predea și el tunica.

'Sunt un pic dezamăgit, dar mult mai mult sunt mândru', a spus acesta. “Ai ajuns în primii cinci! Felicitări,” au încearcat chefii să-l consoleze.

Seara s-a încheiat în patru concurenți rămași în cursa pentru finală. Acești semifinaliști se vor întrece în ediția de marți, 16 decembrie, de la 20.30, pentru un loc în finală.

Probele prin care trebuie să treacă vor fi pline de neprevăzut, chefii le vor rezerva multe surprize, unele de-a dreptul emoționante și fiecare dintre ei va pune la bătaie toate mijloacele de care dispune, corecte sau nu, pentru a-și salva locul în concurs. Așa se face că în ediția de diseară telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o porție incendiară de Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', la finalul căreia jurații vor alege finaliștii primului sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare