; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

938A7513_resize_resize

Denis Ştefan se face preot în “Tanti Florica”

16 October 2013

938A7513_resize_resizeDenis Ştefan se face preot. Nu în viaţa de zi cu zi, ci în cel de-al treilea episod al sitcomului “Tanti Florica”, difuzat de Pro TV astăzi, 16 octombrie, de la 21:30, unde îmbracă sutana preotului Damian.

Giani (Ion Parea), bunul prieten al lui Ţuţu, îi mărturiseşte Floricăi faptul că a rămas nebotezat, pentru că atât tatăl său, cât şi preotul fuseseră arestaţi. Dacă tot a stat atâta vreme nebotezat, Giani vrea acum să aibă o naşă pe sprânceană şi o roagă pe Florica să accepte importantul rol. Familia se adună cu mic, cu mare, iar casa Floricăi se adaptează cât să găzduiască ceremonia. Ce se întâmplă însă în momentul în care Giani se plânge că apa cu care urmează să fie botezat este prea rece, veţi afla urmărind cel de-al treilea episod al sitcomului.

În tot acest timp, Elena se supără foarte tare pentru că mama ei, băgăcioasă din fire, citeşte corespondenţa tuturor. Tânăra încearcă să o lecuiască de acest prost obicei punând la cale o farsă, însă Florica îşi dă seama şi o pedepseşte pe Elena turnându-i oala cu supă direct în cap.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare