Homepage  / Articole

Denis Ştefan, despre transferul la Antena 1

Denis Ştefan, despre transferul la Antena 1

de Redactia Tvmania

Transferul verii în materie de telenovele a fost fără îndoială recenta mutare a lui Denis Ştefan, devenit celebru în serialele de la Acasă, la Antena 1.

Din toamnă, Denis Ştefan va avea un rol negativ în „Narcisa: Iubiri nelegiuite”, sezonul trei al îndrăgitei telenovele de la Antena 1, şi despre acest rol, dar şi despre transferul său,  vedeta vorbeşte pe larg în revista TVSatelit care apare pe piaţă sâmbătă, 6 august.

Trecerea de la un trust la altul nu a fost grea pentru că, spune Denis, „pentru orice actor este important ca ambientul în care îşi face meseria să fie unul plăcut. Din acest punct de vedere, pot spune că m-am simţit foarte bine la Acasă şi sper să mă simt cel puţin la fel de bine şi la Antena 1”.

Propunerea de a juca în „Narcisa: Iubiri nelegiuite” a venit din partea producătorilor, ne-a mai spus Denis, „apoi am dat nişte probe pentru a stabili care personaj dintre cele noi mi se potriveşte cel mai bine”.

Şi uite aşa, Denis a ajuns să interpreteze un personaj negativ: „Sunt Alexandru, un avocat intrigant care va aduce numeroase surprize în firul poveştii”, a precizat actorul.

Mai multe despre acest subiect, dar şi informaţii despre noua emisiune a Gabrielei Cristea de la Kanal D, noul proiect al actriţei Marlene Favela şi un interviu cu Roxana Ionescu, în ediţie de sâmbătă, 6 august, a revistei TVSatelit.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton