Homepage  / Vedete româneşti

Denis Hanganu, imagine rară alături de soția lui. Ce declarație de dragoste i-a făcut actorul din „Clanul”

Denis Hanganu, imagine rară alături de soția lui. Ce declarație de dragoste i-a făcut actorul din „Clanul”
16

de Cătălina Matei,

La aproape un an de când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, atât la ofițerul Stării Civile cât și în fața lui Dumnezeu, Denis Hanganu și-a luat prin surprindere fanii cu o postare emoționantă pe contul său de Instagram.

Denis Hanganu, mesaj de dragoste pentru soția sa

Extrem de discret cu viața sa personală, Denis Hanganu nu se expune în pubic. Rare sunt fotografiile sau declarațiile despre cea care i-a cucerit inima defintiv. Este vorba despre soția sa, Raluca, medic de profesie. În urmă cu un an, cei doi s-au căstorit civil și religios și au avut parte de o nuntă așa cum și-au dorit, fără prea multe pregătiri în prealabil.

În cazul nostru totul a fost natural, lucrurile au venit de la sine și vă garantez că a fost o călătorie impresionantă până acum, cu multe clipe de o fericire fără egal.

Și sincer sunt mai fericit că s-a întâmplat așa. Dacă am fi planificat totul cu cel puțin cu un an înainte, cum știm că se obișnuiește, sunt sigur că nu ne-am fi bucurat la fel de mult de toată perioada și experiența asta frumoasă”, ne povestea actorul din serialul „Clanul” într-un interviu, anul trecut, după ce s-a căsătorit pe 8 septembrie.

Cum îl susține Raluca pe Denis Hanganu, cei doi soți având profesii diferite? „E un om minunat și mă susține cu entuziasm. Tocmai, mi se pare chiar mai bine că nu e din branșă fiindcă avem domenii de activitate diferite și, astfel, reușim să ne completăm armonios. Nu există riscul de a apărea aceleași subiecte pe care să le tot discutăm ca în cazul în care am lucra în același domeniu. În egală măsură, ne susținem reciproc fiindcă ambii avem cariere ce implică un nivel de muncă și dedicare extraordinar”, ne-a mai declarat actorul care filmează în prezent pentru lungmetrajul „Cursa”, alături de Andi Vasluianu.

Denis-Hanganu-nunta-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Denis Hanganu, declarație de dragoste pentru soția sa

Zilele trecute, la aproape un an de la nunta lor, Denis Hanganu și-a luat prin surprindere fanii cu o postare personală, aceste lucru întâmplându-se destul de rar, căci actorul este extrem de discret din fire în ceea ce privește viața din spatele camerelor de filmat.

Pe contul său de Instagram, actorul a postat o fotografie în care apare alături de soția sa, iar textul aferent este o declarație de dragoste pentru Raluca.

În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. La mine e vorba despre Ea. Provocările, reușitele, proiectele grele, toate astea vin și trec, Ea rămâne. Crede în mine și mă susține necondiționat. #grateful”, a scris Denis Hanganu.

Ce frumos ai scris!” este unul dintre zecile de comentarii lăsate la postarea menționată mai sus și care îi aparține lui Vlad Gherman, proaspăt căsătorit cu Oana Moșneagu. De altfel, Denis și Vlad au fost colegi de distribuție la serialul „Sacrificiul”.

Denis Hanganu joacă în cel mai scump lungmetraj românesc

După ce a alocat un buget de 2,5 milioane de euro pentru „Miami Bici 2”, filmat în SUA și din a cărui distribuție a făcut parte și Danny Trejo, Codin Maticiuc a anunțat că produce un nou film. Și mai scump. Este vorba despre „Cursa”, ale cărui filmări sunt în toi.

Cursa-Denis-Hanganu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 16

Producția finanțată de el își dorește să aducă pe marile ecrane adrenalina și spectacolul caracteristice francizei „Fast and Furious”. Iar în rolurile principale îi vom vedea pe Andi Vasluianu („Atletico Textila”) și Denis Hanganu („Clanul”), cel care îl va interpreta pe Andrei.

Suntem în mijlocul filmărilor pentru „Cursa”. Un film cum nu s-a mai făcut în România. E o experiență incredibilă să lucrez cu o echipă atât de pasionată”, a scris Denis Hanganu în dreptul unui filmuleț postat pe Instagram, cu imagini din timpul filmărilor la noua producție, care au avut loc în București și pe Transfăgărășan.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton