Homepage  / Vedete româneşti

Denis Hanganu, dezvăluiri despre cea mai frumoasă zi din viața sa. „Nunta a fost asemeni unui basm”. EXCLUSIV

Denis Hanganu, dezvăluiri despre cea mai frumoasă zi din viața sa. „Nunta a fost asemeni unui basm”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

La început de septembrie, Denis Hanganu s-a căsătorit civil și religios cu aleasa inimii sale, Raluca. Actorul din „Clanul” a avut parte de o nuntă exact ca-n povești, într-un decor superb, în care a dansat aproape încontinuu alături de cea care i-a devenit soție.

Denis Hanganu, dezvăluiri despre nunta cu aleasa inimii sale, Raluca

Extrem de discret în ce privește viața sa personală, cel care îl interpretează pe Tudor Achim în serialul „Clanul” de la Pro TV a avut parte, la început de toamnă, de cel mai important eveniment din viața sa, de până acum. Denis Hanganu s-a căsătorit civil și religios cu aleasa inimii sale, Raluca. Iar evenimentul a fost așa cum și l-a dorit actorul care ne-a făcut câteva dezvăluiri.

În timp ce unii își planifică nunta cu cel puțin un an înainte, Denis și Raluca au ieșit din tipare. Căsătoria lor nu a fost una spontană, dar nici organizată excesiv.

Medic chirurg de profesie, Raluca își susține soțul și chiar se uită împreună la serialul de la Pro TV.

Bineînțeles, la nunta lui Denis Hanganu au fost prezenți și mulți dintre colegii săi din distribuția serialului de la Pro TV. Elvira Deatcu, Vladimir Drăghia, Cătălina Grama și George Mihăiță au fost și ei prezenți la eveniment. Cu toții s-au distrat de minune și au dansat și ei alături de proaspeții căsătoriți.

Mai multe detalii, în cele ce urmează…

Felicitări pentru căsătorie, în primul rând! Cum ți-ai stăpânit emoțiile? A ieșit cum ți-ai dorit?

Mulțumesc. Categoric DA. Pot să vă mărturisesc că nunta a fost asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Cu inima plină de emoții și anticipare, am pășit în această zi minunată, o zi în care toate elementele s-au armonizat perfect pentru a crea o experiență magică și de neuitat.

Ca un mic rezumat, nunta noastră a fost o oază de eleganță, simplitate și romantism. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci am preferat să ne concentrăm pe conexiunea dintre noi și pe ceea ce semnifică acest angajament și am observat că oamenii au apreciat enorm.

denis-hanganu-nunta-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ai declarat că ai fost mai mereu pe ringul de dans. Ați ținut cont de vreo tradiție?

Așa este. De la prima și până la ultima melodie nu am părasit ringul de dans nici măcar pentru o secundă. Efectiv am dansat încontinuu. Ne-am distrat până târziu în noapte, iar zâmbetele și emoțiile sincere ale celor prezenți ne-au umplut inimile de bucurie.

Evenimentul a fost într-adevăr completat și de oficierea cununiei religioase în aceeași zi, însă nu am ținut cont de niciun alt obicei respectiv tradiție. Am văzut că s-a scris la un moment dat cum că ar fi fost furată mireasa. Nimic mai fals. A fost doar o glumă din partea cuiva pe care unii oameni au tratat-o ca pe-o informație veridică poate. Invitații cunoșteau foarte bine tema, conceptul, dress code-ul nunții așa că nimeni nu și-ar fi permis să facă astfel de „surprize” la un eveniment așa elegant.

denis-hanganu-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Când ai știut ca e momentul să oficializezi povestea voastră de dragoste?

N-a existat un moment anume. În cazul nostru totul a fost natural, lucrurile au venit de la sine și vă garantez că a fost o călătorie impresionantă până acum, cu multe clipe de o fericire fără egal.

Și sincer sunt mai fericit că s-a întâmplat așa. Dacă am fi planificat totul cu cel puțin cu un an înainte, cum știm că se obișnuiește, sunt sigur că nu ne-am fi bucurat la fel de mult de toată perioada și experiența asta frumoasă.

Și cum percepe Raluca ceea ce faci tu, profesia ta? Ea nu este din branșă, este medic chirurg…

E un om minunat și mă susține cu entuziasm.

Tocmai, mi se pare chiar mai bine că nu e din branșă fiindcă avem domenii de activitate diferite și, astfel, reușim să ne completăm armonios. Nu există riscul de a apărea aceleași subiecte pe care să le tot discutăm ca în cazul în care am lucra în același domeniu. În egală măsură, ne susținem reciproc fiindcă ambii avem cariere ce implică un nivel de muncă și dedicare extraordinar.

Ce părere are ea despre rolul tău din „Clanul”? Mai ales ca a început deja sezonul 3, iar personajul tău trece prin situații și mai complicate…

Cu siguranță se bucură de produsul cinematografic pe care îl livrăm și sunt convins că e mândră de munca mea în rolul protagonistului „Tudor Achim” deoarece știe că e un personaj complex. Atunci când ne uităm la serial împreună îi spun și chestiile din culise ori asta face ca totul să fie și mai interesant.

Apropo de noul sezon, ce secvență ți-a dat cele mai mari bătăi de cap? Până acum…

Una singură, de altfel și foarte importantă pentru tot parcusul serialului. Nu vă pot spune cu cine și în care episod anume, dar pot să vă zic atât: este o secvență în care „Tudor” mărturisește că e agent sub acoperire. Să n-o ratați.

Altfel multe sunt solicitante, începând de la scenele de luptă până la mici cascadorii, dar atunci când intervine din scriere și aportul emoțional și trebuie ca totul să te „coste” e într-adevăr mult consum.

Te vezi tătic în viitorul apropiat? Cum crezi ca te vei descurca din această postură?

Nu știu ce îmi va rezerva viitorul. Indiferent ce se va întâmpla sunt pregătit să învăț lucruri noi, să fiu mai răbdător, să mă implic în mod activ și să fiu acolo atunci când e nevoie. Cred că susținerea reciprocă este crucială în astfel de momente cheie ale vieții.

Până atunci însă… luna de miere? Ați fost plecați deja sau urmează?

Având în vedere că nunta a fost organizată din scurt, nu am apucat să planificăm încă luna de miere fiindcă ne-am concentrat toată energia în organizarea fiecărui aspect dorindu-ne ca eforturile noastre să fie transformate într-o zi desăvârșită, de-a dreptul magică. Plus că aproape imediat după eveniment, eu m-am întors să continui filmările pentru sezonul 3, iar Raluca și-a reluat activitatea de la spital. Nu-mi fac nicio grijă. Cu siguranță, când vom avea puțin răgaz, n-o să ratăm ocazia de a merge prin locuri extraordinare.

Și cum va arăta toamna asta pentru tine?

Superbă. Trăiesc deja cea mai frumoasă perioadă e vieții mele. Mă simt binecuvântat și sunt recunoscător pentru asta.

Foto: Instagram; belightphoto

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton