Homepage  / Vedete româneşti

Denis Drăguș s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița. De ce a lipsit antrenorul Edi Iordănescu de la petrecere

Denis Drăguș s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița. De ce a lipsit antrenorul Edi Iordănescu de la petrecere
6

de Cătălina Matei,

Pe 10 iulie, atacantul echipei naționale de fotbal, care a a ajuns până în optimi la EURO 2024 a avut parte de cea mai fericită zi din viața sa. Denis Drăguș s-a căsătorit religios cu Vanessa și și-a botezat cea de-a doua fetiță, în vârstă de 7 luni.

Un alt motiv de bucurie a avut loc miercuri, 10 iulie, în cadrul „Generației de suflet”, așa cum a fost denumită echipa națională de fotbal a României care a ajuns până în optimi la EURO 2024. Radu Drăguşin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman şi Denis Alibec au fost prezenţi, miercuri seară, la nunta lui Denis Drăguş cu Vanessa şi la botezul fetiţei lor, Derya.

Cu suflet şi pe teren, şi în afara lui! Felicitări, Denis şi Vanessa!”, este mesajul postat pe contul de Instagram al echipei naţionale de fotbal, însoţit de o fotografie în care apar jucătorii.

Fotografia a fost făcută la petrecerea de ieri seară, care a urmat după cununia religioasă a atacantului Denis Drăguş şi a soţiei sale Vanessa. Și tot ieri, a avut loc şi botezul fetiţei lor, Derya, în vârstă de 7 luni.

Cei doi au avut două perechi de naşi, unul fiind antrenorul Marius Şumudică şi soţia sa, potrivit News.ro. Deși a fost inițial programată în luna mai, nunta a fost amânată ca urmare a participării României la EURO 2024.

Antrenorul Edi Iordănescu, marele absent de la nunta lui Denis Drăguș

Deși la nunta lui Denis Drăguș au participat mulți dintre colegii săi de la Națională, antrenorul Edi Iordănescu nu a fost prezent. Atacantul transferat recent la Trabzonspor le-a acordat câteva minute și jurnaliștilor, iar una din întrebări a fost legată de absența lui Edi Iordănescu. „Din păcate sau din fericire, are nevoie de vacanță. De asta am zis că poate pentru unii a fost dificil, a fost din scurt”,  a declarat Denis Drăguș, potrivit DigiSport.

denis-dragus-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Denis Drăguș și soția sa se cunosc de când aveau 10 ani

Denis Drăguș si Vanessa se cunosc de când aveau 10 ani. Multă vreme au fost cei mai buni prieteni, până într-o zi, când el a făcut primul pas, iar de atunci sunt mereu împreună. Denis a cerut-o în căsătorie pe Vanessa în 2021, potrivit protv.ro.

Nu știu, e un sentiment unic, greu de descris. Mă bucur că am trecut peste emoții și a fost totul ok. Mă bucur că sunt alături de mine, le mulțumesc, e emoționant să-i am și pe ei alături, mai ales că a fost foarte din scurt”, a declarat fotbslistul potrivit sursei amintite mai sus.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton