; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demián Bichir, din serialul „Grand Hotel” (Antena 1), dezvăluiri despre drama vieții lui

Demián Bichir, din serialul „Grand Hotel” (Antena 1), dezvăluiri despre drama vieții lui

26 January 2021

Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Demián Bichir, pe care îl putem vedea la Antena 1 în serialul „Grand Hotel', a trecut acum aproape doi ani printr-o tragedie, despre care a putut vorbi public de abia recent.

Acum doi ani, în aprilie, lumea s-a oprit în loc pentru actorul Demián Bichir (57 de ani): soția lui, Stefanie Sherk, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis în piscina casei. Abia recent, starul hollywoodian, nominalizat la Oscar pentru rolul din „O viață mai bună', a reușit să facă primele declarații publice despre dramă.

Într-un articol din Deadline, Bichir a dezvăluit că moartea soției lui a survenit după ce aceasta a început să sufere de insomnii severe și după ce a folosit un cocktail teribil de medicamente', inclusiv pastile pentru somn și anxietate.

Pierderea iubitei noastre Stefanie ne-a luat pe toți prin surprindere', a scris el.

„Viața frumoasă a soției mele era aproape perfectă. Eram o echipă. Eram fiecare fericirea celuilalt. Eram suflete-pereche. Pur si simplu.

Am avut atât de multe planuri și proiecte împreună. Amândoi știam cât de greu este pentru orice actor să înceapă o carieră în această industrie, așa că am luptat cu pasiune și hotărâre, deși de multe ori îți vine să arunci prosopul, am continuat cu credință sprijinindu-ne reciproc', a scris el, subliniind că Sherk, model și actriță, a înfruntat „respingerea constantă' a industriei de divertisment „mai bine decât oricine pe care îl cunosc'.

Avertizare

Dar când o ființă umană nu poate dormi, nimic nu merge bine', a continuat Bichir. „Privarea de somn este cea mai rapidă cale spre disperare și frică absolută. Gândurile întunecate sunt tot ceea ce mintea ta este capabilă să se gândească. Când acest lucru ia prin surprindere întreaga familie, poți face foarte puțin. Depresia funcțională este absolut invizibilă și nimeni din jurul unei persoane depresive nu poate ști că ceva nu este în regulă'.

Sherk, a mai povestit el, a început să folosească un somnifer cu „efecte secundare teribile', și, în cele din urmă, i s-a prescris un medicament pentru anxietate și pentru lipsa de somn, creând un „cocktail teribil de medicamente care a dus la o stare de spirit foarte înfricoșătoare și singuratică pentru fata noastră”.

Un specialist nou i-a prescris un alt tratament, dar, din păcate, soția lui nu l-a urmat decât câteva zile, cedând în cele din urmă gândurilor suicidare.

Bichir a precizat că declarațiile sale nu trebuie luate ca „un strigăt de compasiune', ci mai degrabă „un apel de trezire'.

„De ce scriu asta acum? Pentru că atunci când pierzi o persoană dragă, așa cum am pierdut-o pe frumoasa mea soție, timpul se oprește. Nimic nu are sens pentru o perioadă lungă de timp. Nu este niciodată prea târziu să alertezi pe toată lumea. În ceea ce ne privește, ne continuăm drumul spre vindecare. Durerea și dorul nu au fost ușoare și ne va lua toată viața pentru a depăși pierderea unei ființe umane atât de frumoase, pentru totdeauna iubita noastră Stefanie Sherk ', a conchis Bichir.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare