; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore vrea să-l pedepească pe Ashton

21 November 2011

Demi Moore este hotărâtă să îi ciopârţească averea  lui Ashton, ajunsă la 90 de milioane de dolari. Se zvoneşte că aceasta ar fi prima idee pe care actriţa de 49 de ani vrea să o pună în practică rapid, scrie Daily Mail în ediţia electronică.

Moore şi-ar fi instruit avocaţii să îl „pedepsească din punct de vedere financiar' pe viitorul ei fost soţ, totul după ce scandalurile despre infidelităţile lui au pus capăt mariajului.

Decizia ei s-ar putea lovi de contractul prenupţial semnat de cei doi actori în urmă cu şase ani, înainte de a spune „da' în faţa altarului. Presupusul act a fost creat tocmai pentru ca, în caz de divorţ, fiecare dintre ei să îşi păstreze banii câştigaţi pe cont propriu. La acea vreme, Demi a gândit actul ca un mod de protejare a averii ei (estimată la 97 de milioane de dolari în anul 2005). Cu toate astea, e bine de ştiut că, în prezent, Ashton şi-a întrecut soţia în materie de bani câştigaţi din actorie şi nu numai.

„Demi este furioasă. Trebui doar să te uiţi la fotografii ca să îţi dai seama de efectul pe care infidelităţile lui Ashton le-au avut asupra ei', a spus o sursă citată de Daily Mail.

Aceeaşi sursă a spus că divorţul va fi o experienţă scumpă în adevăratul sens al cuvântului pentru Ashton Kutcher. Cu toate astea, spunem noi, onorariul cu multe zerouri pe care actorul îl primeşte datorită rolului din „Doi bărbaţi şi jumătate' îi va permite să îşi revină repede din trauma divorţului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare