Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore tânjește tot după tipi tineri, ca Ashton

2 February 2012

În ultimele luni, încă de la anunțul despărțirii de Ashton Kutcher, viața lui Demi Moore a ieșit din tiparul cu care era obișnuită. Actrița a început să petreacă alături de fiica ei, pentru ca mai apoi să se autodistrugă prin substanțe interzise, băuturi energizante și dorința de a avea alături un bărbat și mai tânăr.

În noaptea când ambulanța a fost chemată acasă la Demi Moore, cei apropiați erau aproape siguri că actrița nu va supraviețui. Când a leșinat și a început să aibă convulsii, „toată lumea credea că avea să moară', a spus o sursă citată de publicația Us Weekly.

După ce a fost înșelată de Ashton Kutcher,  actrița „a fost foarte deprimată și s-a înconjurat de oameni tineri, care o făceau să se simtă mai bine', a comentat o sursă, care e de altfel convinsă că Demi Moore era de câțiva ani obsedată să rămână tânără și slabă.

Salvarea vine de la Zac sau de la Kabbalah

Una dintre persoanele pe care le-a speriat cu comportamentul său a fost Zac Efron (24), unul dintre prietenii fiicei lui Demi, Rumer Willis.

Deși e cu 9 ani mai tânăr decât Ashton Kutcher (33), Demi „îl sună și îi dă o groază de mesaje, dar el nu e interesat deloc. Zac o vede doar ca pe o altă femeie în vârstă care se uită după tineri', a povestit un apropiat al actorului. Mai mult, recent s-a zvonit că actorul din „High School Musical' are o relație cu Taylor Swift.

Prietenii actriței sunt însă siguri că Demi a scăpat de faza distructivă a vieții ei. O sursă citată de Daily Mail a spus că numai credința puternică în Kabbalah a scăpat-o de la moarte.

„În viața ei a avut loc o intervenție divină. În sens spiritual, este un dar. Are șansa reală să învețe ceva din asta. Trebuie să își asume responsabilitatea pentru viața ei', a spus un apropiat al actriței din „Propunere indecentă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare