Homepage  / Vedete străine

Demi Moore, strălucitoare într-o rochie transparentă, la 61 de ani. A atras toate privirile la un eveniment de modă

Demi Moore, strălucitoare într-o rochie transparentă, la 61 de ani. A atras toate privirile la un eveniment de modă
11

de Roxana Mirea,

Demi Moore a atras toate privirile la un eveniment recent. Actrița, în vârstă de 61 de ani, și-a făcut apariția într-o rochie tip plasă și a lăsat astfel totul la vedere. Adevărul este că Demi Moore arată senzațional de bine, iar ultima ei apariție i-a uimit pe toți. Iată imaginile. 

Demi Moore, într-o rochie transparentă la 61 de ani 

De la debutul său în lumea filmului până la prezent, Demi Moore a cucerit inimile publicului prin talentul său actoricesc, frumusețea irezistibilă și determinarea sa de neclintit. 

Demi Moore a fost mereu lăudată pentru frumusețea și silueta sa de invidiat. La vârsta de 61 de ani, actrița de origine americană continuă să impresioneze. Pe 6 aprilie, actrița a strălucit la propriu la petrecerea Dolce & Gabbana pentru cea de-a 40-a aniversare din Milano, Italia. Demi Moore a sosit la evenimentul de modă îmbrăcată într-o rochie maxi din plasă strălucitoare peste un sutien balconette negru și lenjerie cu talie înaltă. 

Demi Moore, intr-o rochie transparenta la 61 de ani Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În loc să exagereze cu farmecul ei, Moore a ales să lase rochia să vorbească cu un machiaj minimalist, cu puțin fard de obraz roz și un ruj într-o nuanță de roz pal.  

Așadar, este clar că, la 61 de ani, fosta parteneră de viață al lui Bruce Willis impresionează cu un aspect fabulos, având un trup sculptat și un chip neted, fără imperfecțiuni. 

Demi Moore, la 61 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Demi Moore îi este alături lui Bruce Willis

De când fostul său soț, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, actrița îi este alături o mare parte din timp, ținând cont că starea actorului se deteriorează rapid.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

„Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, mai multe au fost rele. Această experiență a apropiat și mai tare toată familia. Nimeni nu știe cât timp mai are Bruce, așa că absorb fiecare moment pe care-l au cu el. Bruce are parte de îngrijire non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este în permanență cu el”, a transmis o sursă din preajma actorului, pentru US Weekly.

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton