Homepage  / Vedete străine

Demi Moore și Joe Jonas, surprinși în ipostaze tandre în Franța. Actrița este cu 27 de ani mai mare decât presupusul iubit

Demi Moore și Joe Jonas, surprinși în ipostaze tandre în Franța. Actrița este cu 27 de ani mai mare decât presupusul iubit
16

de Cristina Țapu,

O nouă poveste de dragoste la Hollywood? Protagoniștii celei mai noi idile de la Hollywood ar fi artistul Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, și fosta soție a lui Bruce Willis, nimeni alta decât frumoasa Demi Moore, care va împlini anul acesta 62 de ani.

Demi Moore și Joe Jonas, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Recent, presa internațională a publicat imagini în care Demi Moore și Joe Jonas sunt surprinși într-o conversație apropiată. Cei doi au fost fotografiați luând prânzul la Hotel du Cap din Antibes, Franța, conform unei surse pentru PageSix. Un alt informator a sugerat că între cei doi ar fi apărut o tensiune romantică în timpul prânzului, fără a oferi detalii suplimentare.

Demi Moore, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alte surse afirmă că între Demi Moore și Joe Jonas există doar o relație de prietenie, datorată numeroaselor cunoștințe comune, ceea ce a dus la speculații despre o posibilă relație mai intimă între ei. Reprezentanții celor doi nu au confirmat relația dintre Demi și Jonas, dar nici nu au infirmat-o până în acest moment, așadar rămâne de văzut dacă zvonurile sunt adevărate.

În afară de prânzul pe care l-au avut în Franța, a mai existat un alt aspect care a stârnit întrebări privind relația dintre Demi și Joe. La Gala amFAR de la Cannes, găzduită de Demi, deși Nick Jonas era programat să cânte, pe scenă a apărut în locul lui fratele acestuia, Joe Jonas, iar Demi nu și-a putut ascunde încântarea de către paparazzii gata să surprindă cele mai mici detalii.

Joe Jonas este burlac din nou după divorțul zgomotos de Sophie Turner

Sophie Turner, în vârstă de 28 de ani, și Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, au fost căsătoriți timp de patru ani, din 2019 până în 2023. În septembrie anul trecut, solistul a inițiat procedurile de divorț.

95th Academy Awards – Vanity Fair PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Ulterior, actrița a inițiat o acțiune legală pentru „reținerea necorespunzătoare” a fiicelor lor în SUA. Despărțiți, cei doi părinți au avut o dispută legată de locul în care să-și crească copiii, însă au ajuns la un acord în octombrie 2023, moment în care Sophie a renunțat la proces. Astfel, Willa și Delphine Jonas, în vârstă de 3 și, respectiv, aproape 2 ani, vor petrece timp în mod egal atât în SUA, cât și în Marea Britanie.

Cei doi și-au început relația în 2016, iar un an mai târziu, în octombrie 2017, și-au anunțat logodna. În 2019, s-au căsătorit în timpul unei ceremonii de în Las Vegas, după Billboard Music Awards. Două luni mai târziu, cuplul a avut o ceremonie de nuntă mai mare, „mai tradițională”, în Franța. 

În 2020, cântărețul și actrița au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiica lor, Willa. Apoi, în iulie 2022, și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, o altă fetiță pe nume Delphine.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton