; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore și Ashton Kutcher vor adopta un copil

03 August 2011

De când Demi Moore și Ashton Kutcher au devenit soț și soție, au început speculațiile despre când, cum sau dacă familia de actori va avea și un copil. Se pare că visul celor doi de a fi părinți se va realiza în curând, relatează National Enquirer.

Un prieten al lui Ashton Kutcher a divulgat, pentru revista americană, că „perechea este extrem de încântată de ideea de a adopta o fetiță din India'. Demi Moore și mai tânărul ei soț s-au atașat de cea mică în timpul unei campanii împotriva traficului de persoane pe care cei doi au susținut-o în India.

„Instinctele materne ale lui Demi au ieșit la iveală în momentul în care a fost martora unor povestiri făcute de mai multe fetițe, care fuseseră furate de lângă părinții lor, spre a fi vândute traficanților', a spus sursa.

Se pare că Demi Moore ar fi hotărâtă să deschidă porțile casei sale, dar și ale inimii sale, unei fetițe. Mai mult, ea ar fi început deja procedurile de adopție și au vorbit cu oficialii de la New Delhi în timpul ultimei călătorii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare