; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-ar putea împăca?

28 May 2012

Demi Moore l-a ameninţat cu divorţul pe Ashton Kutcher încă din noiembrie anul trecut, dar actriţa nu a depus niciodată actele necesare la tribunal. Iar asta le dă apă la moară celor care speră ca cei doi să revină curând la sentimente mai bune şi să redevină un cuplu, scrie dailymail.co.uk.

Cotidianul britanic Sunday Mirror a scris recent că Demi şi Ashton sunt încă foarte îndrăgostiţi, ba chiar ar fi avut o întâlnire emoţionantă la aniversarea unui prieten comun.

„Încă se iubesc şi s-ar putea să se împace', a spus o sursă citată de Sunday Mirror.

Imediat ce s-au văzut, ei s-au luat în braţe şi au stat aşa aproape un minut. Apoi, toată seara, Demi s-a uitat la fostul ei soţ cu o privire de „căţeluş iubitor'.

În timpul petrecerii, Ashton a trecut prin momente grele, pentru că a ţinut un discurs scurt în onoarea sărbătoritului. În timp ce spunea că a trecut un an în care el a făcut nişte greşeli îngrozitoare, ochii lui Ashton s-au umplut de lacrimi.

„A început să plângă. S-a aşezat în timp ce era aplaudat pentru discursul său, în timp ce Demi îl privea înmărmurită', a spus sursa.

Demi Moore a anunțat că va divorța de Ashton Kutcher în luna noiembrie a anului trecut. Actriţa de 48 de ani şi soţul ei (33 de ani), au început să aibă o relaţie cu probleme imediat ce vestea că Ashton a înşelat-o a invadat presa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare