; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore şi-a confundat soţul cu o dublură

14 January 2011

Actriţa de 48 de ani l-a îmbrăţişat de mai multe ori pe Colin Owens, dublura soţului ei, Ashton Kutcher (32 de ani), pe platourile de filmare ale peliculei „Fără obligaţii' (filmul se lansează pe 11 februarie), anunţă femalefirst.co.uk.

„S-a întâmplat de mai multe ori ca Demi să vină în spatele meu şi să mă îmbrăţişeze  crezând că sunt Ashton, deoarece eram îmbrăcaţi la fel', îşi aminteşte Colin Owens.

Dublura mai spune că Demi Moore şi-a dat seama de fiecare dată că a făcut o eroare şi nu a încercat să meargă mai departe şi să-l sărute.

Pe de altă parte, Ashton Kutcher, care s-a căsătorit cu Demi Moore în 2005, spune că mariajul lor funcţionează pentru că au aceeaşi meserie.

„Partea frumoasa a relaţiei mele este că suntem amândoi actori, aşa că înţelegem ce trebuie să facem la muncă'.

Starul a mai spus că se străduieşte să facă mariajul să meargă şi îi trimite mesaje de dragoste soţiei prin intermediul site-urilor de socializare.

„Este amuzant să trimiţi mesaje drăguţe pe Twitter sau Facebook. Într-un fel, este asemănător cu a trimite flori la birou: Îţi declari dragostea în faţa tuturor', a mai spus Ashton Kutcher.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare