; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore se iubeşte cu Joe Manganiello?

20 June 2012

Actriţa de 49 de ani a avut un an de coşmar, după despărţirea de infidelul Ashton Kutcher şi intrarea la dezintoxicare, însă acum pare în sfârşit să-şi repună viaţa pe făgaşul normal.

Potrivit mai multor surse, citate de Daily Mail, Demi ar avea o relaţie cu sex-simbolul Joe Manganiello (35 de ani), cunoscut pentru rolul său din True Blood', pe care actriţa l-a cunoscut când negocia pentru pelicula Magic Mike' (în cele din urmă, doar Joe a rămas în proiect).

Cei doi au fost văzuţi împreună la petrecerea de după premiera filmului Thats My Boy', în care Manganiello are de asemenea un rol important, iar un martor a povestit că: Arătau senzaţional împreună. Demi primea mai multă atenţie decât multe dintre tipele tinere de-acolo, iar Joe a aşteptat-o înainte de a merge să petreacă împreună. Aveau o chimie extraordinară'.

Ashton a fost coleg cu Joe

Ei au păstrat legătura după ce s-au cunoscut în circumstanţele amintite mai sus, iar o sursă a explicat că: Demi e în sfârşit pe drumul cel bun, iar asta doar datorită lui Joe. Se simte din nou sigură pe sine şi, mai important, se simte sexy'.

Pe de altă parte, e interesant de văzut ce părere o să aibă Ashton de noua ei relaţie – starul din Doi bărbaţi şi jumătate' chiar a fost coleg cu Manganiello, într-un episod de anul trecut din faimosul sitcom.

În ce o priveşte pe Demi, ea a trecut şi peste problemele cu dieta care o aduseseră în pragul anorexiei, câştigând considerabil în greutate după ce a adoptat un regim mai sănătos.

Pe atunci, ea trăia doar din băuturi energizante, însă acum ia mese echilibrate care includ proteine, carbohidraţi complecşi şi legume organice', a spus un apropiat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare