; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore scoate la licitaţie două picturi

13 October 2010

Actriţa Demi Moore (47 de ani) pare a fi şi ea afectată de criză, altfel nu se explică de ce s-a decis să vândă două picturi din colecţia ei de tablouri.

Doamna Kutcher va scoate la licitaţie, luna vitoare, două opere de secol XIX, scrie Reuters. Suma pe care se aşteaptă să o strângă casa de licitaţii Sothebys este de 1,7 milioane de dolari. Cele două tablouri au fost pictate de francezul William Bouguereau („Frere et soeur') şi belgianul Alfred Stevens („Mere et ses enfants') şi vor fi scoase la vânzare pe 4 noiembrie, în cadrul unei licitaţii de artă europeană de la New York.

„Mi se pare că Bouguereau este foarte interesant şi am ales să păstrez un tablou mai mic de-ale lui, pe care să-l am de-a lungul anilor. Iubesc felul în care combină temele mitologice, subiectele clasice şi stilul de fotografie realistă', a explicat actriţa într-o declaraţie.

Demi a avut cele două picturi în colecţia ei de 15 ani, cumpărându-le tot la o licitaţie, contra sumelor de 178.500, respectiv 200.500 de dolari, dar spune că a decis să renunţe la ele pentru că îşi renovează casa şi simte nevoia unei schimbări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare