; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore s-a hotărât! Divorţează de Ashton

10 October 2011

Deşi a încercat să treacă cu vederea faptul că a fost înşelată de Ashton Kutcher, cu care e măritată de doar şase ani de zile, se pare că Demi Moore a hotărât să rupă mâţa în două şi să se despartă de soţul ei. Actriţa a vorbit deja cu un avocat specializat în divorţuri, scrie Daily Mail.

Actriţa de 48 de ani şi soţul ei (33 de ani), au început să aibă o relaţie cu probleme imediat ce vestea că Ashton a înşelat-o a invadat presa. De atunci, ea a trimis mai multe mesaje cu subînţeles via Twitter, prin care sugera că ştie ce se întâmplă şi vede orice mişcare a lui Ashton.

Demi a apelat la sesiuni de Kabbalah

Sursa citată de Daily Mail a declarat că Demi Moore a încercat să salveze căsnicia ei cu Ashton cu ajutorul unor sesiuni intense de Kabbalah. Din păcate însă nimic nu a reuşit să o facă să uite de povestea dintre Kutcher şi Sara Leal, nici de informaţia cum că Ashton s-ar fi distrat în cadă cu mai multe femei.

Povestea despărţirii

Kutcher a fost acuzat recent de Sara Leal, o femeie de 23 de ani, că ar fi petrecut o noapte în compania ei, chiar în weekendul în care actorul ar fi trebuit să sărbătorească aniversarea a şase ani de căsnicie alături de Demi Moore.

Întreaga întâmplare ar fi avut loc la sfârşitul lui septembrie, într-un hotel din Las Vegas.

Avocatul lui Demi s-a apucat de treabă

Un apropiat al lui Demi Moore a declarat că actriţa a avut deja prima întâlnire cu avocatul.

„Întâlnirea (care ar fi avut loc vinerea trecută, n.r.) a inclus şi discuţii cu privire la locul în care vor locui cei doi viitori foşti soţi, dar şi cum va fi afectată averea ei. Ea are o avere de aproximativ 97 de milioane de lire sterline, iar el tot pe atâta', a explicat sursa citată.

„Este o decizie foarte greu de luat de către doamna Moore. Dar încrederea ei a fost trădată', a spus sursa.

Demi Moore ar adăuga căsnicia cu Ashton Kutcher la panoplia de mariaje distruse. Ea a mai fost măritată cu Freddy Moore şi cu Bruce Willis, ambele căsnicii terminându-se cu câte un divorţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare