; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore vrea să se întoarcă la viața ei normală

07 March 2012

Actriţa s-a întors în casa ei din Los Angeles şi nu dă semne că va continua tratamentul – pentru anorexie şi abuzul de substanţe interzise – la clinica de reabilitare, unde a fost internată la începutul lunii februarie.

Demi Moore (49 de ani) a fost fotografiată de paparazzi în seara zilei de duminică, 3 martie, când cobora dintr-un avion privat care aterizase în Los Angeles. Actriţa era însoţită de Eric Buterbaugh, unul dintre prietenii ei.

Actriţa a petrecut cea mai mare parte a lunii februarie într-o clinică din statul american Utah, în care a primit tratament pentru anorexie şi abuzul de substanţe interzise. În schimb, reprezentanţii vedetei insista că era doar „epuizată şi dorea să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate'.

După ce a părăsit clinica de reabilitare, la începutul acestei luni, Demi Moore a plecat să se relaxeze în Insulele Caraibe, unde fostul ei soţ, Bruce Willis (56 de ani), deţine o casă de vacanţă.

Actriţa a mai fost văzută pe plaja insulei Parrot Cay.

Deşi trebuia să reia tratamentul la clinică după scurta vacanţă, Demi Moore a ales să se întoarcă în Los Angeles.

Necazurile actriţei au început în momentul în care a aflat de infidelităţile lui Ashton Kutcher (34 de ani).

Demi Moore a fost căsătorită de trei ori – cu rockerul Freddy Moore (în perioada 1980-1985), Bruce Willis (1987-2000) şi Ashton Kutcher (din 2005 până în prezent; procesul de divorţ nu s-a încheiat) – şi are trei fiice (în vârstă de 23, 21 si 18 ani) din al doilea mariaj.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare