; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore vrea să fie tot „doamna Kutcher”

15 December 2011

Demi Moore nu se grăbește să renunțe la numele care a făcut-o celebră pe Twitter. „Mrskutcher' rămâne în continuare titulatura sub care actrița scrie mesaje pe platforma Twitter, deși toată lumea se aștepta ca, după despărțirea de Ashton, lucrurile să se schimbe, scrie femalefirst.co.uk.

Actrița în vârstă de 49 de ani, care a anunțat luna trecută că va divorța de Ashton Kutcher, le-a răspuns fanilor care voiau ca numele să fie schimbat urgent. Moore a explicat că asta nu este o prioritate în viața ei.

„Schimbarea numelui de pe Twitter nu este o prioritate pentru mine acum. Îmi pare rău dacă vă deranjează pe mulți dintre voi. Ar trebui să nu mai scriu până îl voi schimba? Contează așa mult?', a scris Demi Moore pe Twitter.

Deși poate fi numită un utilizator dependent de micro-platforma de blogging, având nici mai mult, nici mai puțin de 4,3 milioane de oameni care îi urmăreau mesajele, Moore a scris numai trei mesaje de la anunțul divorțului încoace.

Prima pauză, care a durat în jur de o săptămână, a avut loc imediat ce Ashton a fost acuzat că a înșelat-o cu Sara Leal, chiar în week-endul în care cei doi împlineau șase ani de căsnicie.

Demi are o nouă relație?

Recent, Demi Moore a început să se întâlnească cu Scott-Vincent Borba, un mogul în domeniul cosmeticelor, care i-a fost alături în timpul scandalului iscat de infidelitatea lui Ashton.

„Demi și Scott-Vincent au început să se iasă la întâlniri săptămâna trecută. Se cunosc de ceva vreme și el chiar a fost alături de ea în toată perioada asta', a spus o sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare