; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore nu mai are voie să se urce pe cântar

09 February 2012

Demi Moore a primit o veste proastă de la medicii care o tratează la clinica de reabilitare. Actrița de 49 de ani nu mai are, începând de acum, voie să se urce pe un cântar, obicei pe care Moore se pare că îl transformase într-o obsesie.

Specialiștii din clinica Cirque Lodge din Utah, unde au mai fost tratate și alte vedete, printre care și Lindsay Lohan, spun că Demi Moore își va reveni cu atât mai repede cu cât scapă de obsesiile care i-au marcat viața în ultima perioadă, scrie femalefirst.co.uk.

„Este un obicei în clinica Cirque să nu lase pacienții să se cântărească atunci când aceștia suferă de probleme cu alimentația. Ei sunt cântăriți în fiecare zi, câteodată chiar de mai multe ori pe zi, pentru a vedea dacă tratamentul dă rezultate. Doctorii nu vor însă ca pacienții să aibă facă o obsesie pentru greutatea lor', a spus o sursă citată de site-ul RadarOnline.

Conform acestei surse, actrița nu este hrănită cu forțată și nici nu este pedepsită dacă nu vrea să mănânce.

„Consilierii de la Cirque lucrează pentru a-i crea lui Demi un mediu sigur și controlat, iar ea primește toată atenția de care are neovie', a spus sursa citată.

Demi Moore, care suferă de asemenea  de o dependență de medicamente interzise, va petrece cel puțin două luni în centrul de tratament. Ei i-a fost interzis să vorbească cu rudele ei, până chiar și cu cele trei fiice ale ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare