; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore nu ar mai face “Striptease”

14 April 2010

Deşi a declarat de curând că se simte mândră de corpul ei, actriţa în vârstă de 47 de ani spune că nu ar accepta provocarea de a apărea într-o continuare a filmului Striptease', din 1996.

Au avut loc nişte discuţii în acest sens, însă Demi nu este interesată. Ar trebui să existe o sumă uriaşă de bani sau un scenariu incredibil care să o tenteze. Are calităţile fizice să poată interpreta o femeie sexi, însă Demi este interesată de roluri dramatice, serioase. Zilele ei de striptease s-au dus', a spus un apropiat al actriţei, citat de showbizspy.com

Demi, care este căsătorită din 2005 cu actorul Ashton Kutcher în vârstă de 32 ani, a mai declarat că face eforturi să menţină un echilibru între carieră şi viaţa de familie.

De exemplu, când promovez un film, sunt foarte fericită, însă, în acelaşi timp, sunt cu gândul la fiicele mele'. Ea are programată pentru anul acesta premiera la filmul de acţiune Bunraku' în care joacă alături de Woody Harrelson şi Josh Hartnett.

Filmările la peliculă au avut loc în 2008 la studiourile Media ProPictures, în film apărând şi câţiva actori români, printre care Maria-Antoaneta Tudor, Zoltan Butuc şi Irina Săulescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare