; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore

Demi Moore ia 2 milioane de dolari pentru o carte despre Ashton

30 August 2012

Actriţa Demi Moore (49 de ani) nu stă strălucit la capitolul carieră, şi nici la capitolul viaţă personală, dar va face bani buni scriind o carte biografică – în care ar putea povesti şi detalii picante despre mariajul de şapte ani şi despărţirea ulterioară de Ashton Kutcher, informează „Now! Magazine'.

Actriţa negociază acum contractul în valoare de 2 milioane de dolari cu editura HarperCollins, urmând să se stabilească data predării manuscrisului şi cine va fi scriitorul care să o ajute pe actriţă la elaborarea propriu-zisă a volumului.

Demi s-ar fi întâlnit personal cu mai multe edituri, pentru a-şi prezenta ideea de proiect literar, în care actriţa ar vrea să vorbească despre relaţia ei complexă cu mama ei.

Altă sursă a povestit – pentru „The Daily Star' – că  Moore vrea să scrie despre problemele cu alcoolul, cocaina şi relaţia cu Ashton: „Are de gând să scrie toate detaliile picante despre dependenţă, depresie şi căsniciile ei'. „Fetele ei urăsc ideea – nu vor ca vieţile lor să fie expuse întregii lumi', a adăugat altă sursă apropiată familiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare