Homepage  / Vedete străine

Demi Moore sfidează trecerea timpului. Actrița, apariție fabuloasă pe covorul roșu de la premiera „Feud: Capote vs. The Swans”

Demi Moore sfidează trecerea timpului. Actrița, apariție fabuloasă pe covorul roșu de la premiera „Feud: Capote vs. The Swans”
8

de Cristina Țapu,

Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereții. Vedeta a participat la premiera celui mai recent film în care joacă, în New York, iar toate privirile au fost ațintite asupra sa atunci când a pășit pe covorul roșu. Actrița a ales să poarte o rochie în alb și negru care i s-a potrivit precum o mănușă.

Demi Moore a strălucit pe covorul roșu de la premiera „Feud: Capote vs. The Swans”

Silueta perfect conturată a lui Demi Moore a fost subliniată în mod spectaculos de o rochie de lux, impunătoare, decorată cu paiete negre și albe.

Cu o croială lungă, ce se mula perfect pe corp și cu umerii la vedere, actrița a purtat cu mândrie această rochie superbă. Aspectul său a fost completat de sandale cu toc în nuanțe de negru, bijuterii elegante, precum cercei, brățări și inele din aur alb, toate semnate de Cartier.

FX’s ‘Feud: Capote Vs. The Swans’ Premiere-NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Demi Moore a rămas fidelă coafurii pe care o adoptă de ani de zile, așadar și-a lăsat părul liber și l-a întins perfect. Machiajul a fost unul discret, dar care a accentuat trăsăturile angelice ale fostei soții a lui Bruce Willis.

Pe covorul roșu, i s-au alăturat lui Demi Moore colegele din filmul „Feud: Capote vs. The Swans”, Calista Flockhart, 59 de ani, și Molly Ringwald, 55 de ani, care la rândul lor au purtat ținute în alb și negru, acesta părând să fie dress code-ul serii.

Demi Moore este alături de Bruce Willis de când actorul a fost diagnosticat cu demență

De la debutul său în lumea filmului până la prezent, Demi Moore a cucerit inimile publicului prin talentul său actoricesc, frumusețea irezistibilă și determinarea sa de neclintit.

Demi Moore a trecut prin momente atât de triumfătoare, cât și de provocatoare în viața personală. Căsătoriile ei cu actori celebri precum Bruce Willis și Ashton Kutcher au stârnit interesul publicului, iar ea a devenit un model de reziliență și maturitate în fața adversităților vieții.

De când fostul său soț, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, actrița îi este alături o mare parte din timp, ținând cont că starea actorului se deteriorează rapid.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

„Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, mai multe au fost rele. Această experiență a apropiat și mai tare toată familia. Nimeni nu știe cât timp mai are Bruce, așa că absorb fiecare moment pe care-l au cu el. Bruce are parte de îngrijire non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este în permanență cu el”, a transmis o sursă din preajma actorului, pentru US Weekly.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton