; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore este o povară pentru fiicele sale

09 July 2012

Despărţirea dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher îşi lasă amprenta asupra relaţiei dintre actriţă şi fiicele sale, care s-au săturat să-i tot poarte de grijă.

Demi Moore (49 de ani) a decis să se despartă de Ashton Kutcher (34 de ani) în toamna anului trecut, după ce a fost înşelată de mai multe ori, însă n-a reuşit să treacă peste divort.

Actriţa – care are trei fiice, Rumer (23 de ani), Scout (21 de ani) şi Tallulah (18 ani), din mariajul cu Bruce Willis (57 de ani) –  a fost internată într-o clinică de dezintoxicare şi era convinsă că Ashton Kutcher încă o iubeşte.

Fiicele lui Bruce Willis consideră că a venit vremea ca Demi Moore să-şi refacă viaţa.

Rumer, Scout şi Tallulah nu mai vor să aibă parte de dramă în momentul de faţă. De când s-a despărţit de Ashton, Demi a fost o epavă. Fetele au susţinut-o când a trecut prin despărţire şi dezintoxicare, dar simt nevoia de puţină distanţă.

Demi este foarte nevoiaşă în momentul de faţă, iar fetele s-au cam săturat, o vor pe mama lor înapoi şi nu o altă soră. Sunt îngrijorate că va ajunge din nou la dezintoxicare', a explicat o sursă, citată de radaronline.com.

Dacă Demi Moore n-a reuşit încă să-şi refacă viaţa, fostul ei soţ, Bruce Willis, o duce foarte bine pe plan personal. Actorul a devenit tată pentru a 4-a oară pe 1 aprilie, după ce soţia sa, Emma Heming (34 de ani), a născut o fetiţă.

La rândul său, Ashton Kutcher a fost văzut de mai multe ori în compania actriţei Mila Kunis (28 de ani), deşi aceasta neagă că ar avea o relaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare