; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore, în sfârşit mulţumită de corpul ei

09 April 2010

Actriţa Demi Moore (47 de ani) spune că nu poate să citească articolele în care este acuzată că scoate din buzunar sume exorbitante pentru operaţii estetice, deoarece îi rănesc sentimentele. Tabloidele susţin că a cheltuit peste 300.000 de dolari pe astfel de proceduri, dar actriţa susţine că suma este exagerată, anunţă imdb.com.

„Am avut câteva intervenţii, dar nu la faţă. Mă irită faptul că oamenii spun constant cât am cheltuit pe chirurgia plastică', se plânge actriţa. Ea insistă că este mulţumită de felul în care arată, mai ales după ce a încetat să mai fie obsedată de propria siluetă.

„Obişnuiam să fiu foarte obsedată de corpul meu. L-am transformat în măsura propriei mele valori. Am încercat să-l domin, ceea ce am şi făcut, şi l-am schimbat de multe ori.

Dar nu a durat niciodată şi, în ultimă instanţă, nu mi-a adus decât o fericire de scurtă durată. Rezolvă ceva sa fii slab? Nu. Ironia este că atunci când am abandonat dorinţa de a-mi domina corpul, am ajuns să arăt aşa cum mi-am dorit dintotdeauna', a mai spus aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare