; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore

Demi Moore, dezvăluiri „dureros de sincere” despre divorț și dependența de droguri în cartea sa autobiografică

18 April 2019

Actriţa Demi Moore îşi va lansa autobiografia, cartea intitulată „Inside Out', pe data de 24 septembrie, potrivit celor de la Dailymail.com. Pentru lansare, actriţa a decis să colaboreze cu editura americană HarperCollins.

Toate acestea, dar și problemele de sănătate din copilărie au determinat-o pe Demi să renunțe la liceu pentru a se dedica unei cariere în showbusiness. Aceasta a fost căsătorită de trei ori în viață. La 17 ani, actrița l-a întâlnit pe muzicianul Freddy Moore, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat cinci ani mai târziu. 

Între 1987 și 2000, Demi Moore a fost căsătorită cu Bruce Willis, iar mai târziu, a fost soția lui Ashton Kutcher pentru opt ani, între 2005 și 2013. Editorul Jennifer Barth, de la Harper Magazine, a avut ocazia să citească memoriile lui Demi și are doar cuvinte de laudă pentru aceasta.

„Inside Out este, în primul rând, povestea unei femei; faptul că femeia în cauză se întâmplă să fie una dintre cele mai apreciate actrițe ale timpurilor noastre face această călătorie plină de vulnerabilitate, forță și acceptare de sine să fie mult mai rezonantă', spune ea.

'Cred că cititorii vor și surprinși și emoționați de această carte'. Conform acesteia, scriitura lui Demi Moore este 'dureros de sinceră'. 

În anii 80, mama lui Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) și Tallulah (25 de ani) s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru dependența de alcool și droguri.

Apoi, în 2012, aceasta s-a întors la tratament după ce s-a prăbușit în casa sa din Los Angeles, în convulsii, din cauza lunilor de dietă extremă și a consumului de alcool. 

Demi a vorbit recent despre problemele prin care a trecut, spunând că, pentru mulți ani, s-a cufundat 'pe o spirală autodistructivă'. 'Nu conta cât succes am, nu m-am simțit niciodată suficient de bună', a spus ea. 

Acum, Demi Moore mărturisește că se concentrează mai mult pe sănătate și oamenii din jurul ei, mai degrabă decât pe carieră. 'Relațiile sunt mult mai importante, iar ceea ce fac eu vine pe locul doi', a declarat Demi Moore pentru People. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare