; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi moore

Demi Moore, declarații șoc despre divorţul de Bruce Willis: „Mi-a dat papucii după ce m-a înşelat”

02 June 2021

Demi Moore face mărturisiri neașteptate la mai bine de două decenii de când a divorțat de Bruce Willis, alături de care are 3 fiice. 

Aceasta a povestit pentru prima oară cum s-a despărțir de celebrul actor. Demi Moore a mărturisit că perioada în care s-a despărțit de Bruce Willis s-a suprapus cu o etapă extrem de grea din careiera sa, în acele momente actorul i-a spus că își dorește divorțul. 

La vremea respectivă, conform relatării lui Demi Moore, Willis se simțea sufocat de căsătorie. Actrița și-a dat seama din acel moment că este posibil ca partenerul său să aibă o amantă. Astfel a suspecta că Willis ar însela-o  actriţa January Jones. Abia după mulți ani Demi a pus-o la zid pe actriță care a lăsat-o înmărmurită cu răspunsul său:: „Nu mi-aş fi tras-o în veci cu boşorogul ăla!' a spus January.

Atât Bruce, cât şi Demi au evitat să facă declaraţii cu privire la cauzele despărţirii, mai mult decât atât, au glumit în repetate rânduri cu ziariştii că 'se iubesc ca în prima zi, numai că în acte au avut loc nişte schimbări de statut'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare