Homepage  / Vedete străine

Demi Moore, sub lupa medicului estetician. Ce operații are celebra actriță

Demi Moore, sub lupa medicului estetician. Ce operații are celebra actriță
14

de Cristina Țapu,

Demi Moore se apropie de vârsta de 62 de ani, dar arată mai bine decât la 30. Un estetician renumit afirmă că frumusețea ei nu este doar rezultatul unei structuri osoase deosebite, ci și al unor „ajustări” estetice pentru care a scos din conturi o sumă formidabilă.

Ce operații estetice are Demi Moore

Conform publicației Daily Mail, actrița, celebră pentru rolurile sale din „Ghost” și „Charlie’s Angels”, ar fi investit peste 250.000 de lire sterline în diverse intervenții chirurgicale, inclusiv implanturi mamare și rinoplastie. De-a lungul timpului au existat multe speculații conform cărora Demi Moore a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și păstra chipul tânăr, însă celebra actriță a negat de fiecare dată că ar fi trecut pragul doctorului estetician.

Demi Moore, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Chirurgul plastician Mark Solomos, cunoscut pentru aparițiile sale în emisiunea „10 Years Younger” de pe Channel 4, a discutat într-un interviu pentru revista Hello despre aspectul fizic al celebrei actrițe. El a sugerat că aceasta ar fi început să apeleze la intervenții chirurgicale încă din tinerețe și și-a menținut aspectul tânăr prin proceduri minore de-a lungul timpului.

El a lăudat „structura osoasă incredibilă” a actriței și a menționat că este posibil ca aceasta să fi optat pentru un lifting al buzelor, o procedură de întinerire care reduce distanța dintre baza nasului și buza superioară și ajută la estomparea ridurilor din această zonă problematică.

Esteticianul este de părere că actrița a ales să-și estompeze ridurile din jurul ochilor cu injecții cu Botox și că ar fi optat pentru un lifting al pleoapelor, o procedură chirurgicală cosmetică prin care se elimină excesul de piele și contribuie la crearea unui aspect mai tânăr. Dr. Solomos sugerează, însă, că actrița ar fi exagerat cu volumul obrajilor, care par „puțin prea mari” în raport cu proporțiile restului feței. El crede că acest efect neplăcut ar putea fi rezultatul utilizării fillerelor sau al transferului de grăsime pentru a obține un volum mai generos al pomeților.

La peste 60 de ani, fosta parteneră de viață al lui Bruce Willis impresionează cu un aspect fabulos, având un trup sculptat și un chip neted, fără imperfecțiuni. De la debutul său în lumea filmului până la prezent, Demi Moore a cucerit inimile publicului prin talentul său actoricesc, frumusețea irezistibilă și determinarea sa de neclintit.

Demi Moore îi este alături lui Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu afazie

De când fostul său soț, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, actrița îi este alături o mare parte din timp, ținând cont că starea actorului se deteriorează rapid.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

Actorul din „Die Hard” suferă de demență frontotemporală (FTR) – o formă neobișnuită a bolii care provoacă o deteriorare a personalității, a comportamentului și a limbajului – iar prietenul său, Glenn Gordon Caron, a recunoscut că starul „nu mai simte bucurie de a trăi”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton