Homepage  / Vedete străine

Demi Moore a pozat provocator. Cum arată actrița în costum de baie la 61 de ani

Demi Moore a pozat provocator. Cum arată actrița în costum de baie la 61 de ani
11

de Cristina Țapu,

Demi Moore a fost mereu laudată pentru frumusețea și silueta sa de invidiat. La vârsta de 61 de ani, actrița de origine americană continuă să impresioneze. Recent, a uimit fanii purtând un costum de baie, care i-a dezvăluit abdomenul plat și tonifiat.

Cum arată Demi Moore în costum de baie la 61 de ani

La peste 60 de ani, fosta parteneră de viață al lui Bruce Willis impresionează cu un aspect fabulos, având un trup sculptat și un chip neted, fără imperfecțiuni.

Recent, Demi Moore a făcut o surpriză fanilor și s-a fotografiat purtând costum de baie. Admiratorii au complimentat-o pentru forma fizică incredibilă și au ajuns la o singură concluzie – Demi a găsit elixirul tinereții veșnice!

Pilaf takes the beachIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De la debutul său în lumea filmului până la prezent, Demi Moore a cucerit inimile publicului prin talentul său actoricesc, frumusețea irezistibilă și determinarea sa de neclintit.

Demi Moore a trecut prin momente atât triumfătoare, cât și dificile în viața personală. Căsătoriile ei cu actori celebri precum Bruce Willis și Ashton Kutcher au stârnit interesul publicului, iar ea a devenit un model de reziliență și maturitate în fața adversităților vieții.

Demi Moore îi este alături fostului după diagnosticul dur primit de actor

De când fostul său soț, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, actrița îi este alături o mare parte din timp, ținând cont că starea actorului se deteriorează rapid.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

„Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, mai multe au fost rele. Această experiență a apropiat și mai tare toată familia. Nimeni nu știe cât timp mai are Bruce, așa că absorb fiecare moment pe care-l au cu el. Bruce are parte de îngrijire non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este în permanență cu el”, a transmis o sursă din preajma actorului, pentru US Weekly.

Sursă foto: Hepta – Instagram Demi Moore

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton