Homepage  / Vedete străine

Demi Moore a vorbit despre starea în care se află Bruce Willis: „Lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie”

Demi Moore a vorbit despre starea în care se află Bruce Willis: „Lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie”
15

de Cristina Țapu,

Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre fostul partener de viață, Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență în urmă cu aproximativ doi ani. Actrița a făcut dezvăluiri tulburătoare despre starea celui care i-a fost soț timp de 13 ani.

Demi Moore a vorbit despre boala fostului partener de viață, Bruce Willis

La vârsta de 68 de ani, Bruce Willis a decis să se retragă din industria actoricească în 2022, în urma diagnosticului de afazie. În februarie 2023, Demi Moore și actuala soție a lui Bruce au dezvăluit că starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit, fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

FX’s ‘Feud: Capote vs. The Swans’ Season 2 PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În timpul emisiunii „Radio Andy”, gazda Andy Cohen, în vârstă de 55 de ani, a solicitat actriței să transmită vreun mesaj pentru cei care au în familie o persoană afectată de demență, iar aceasta a răspuns prompt.

„Cred că cel mai important lucru pe care aș putea să-l împărtășesc este că ar trebui să accepte prin ce trec, să respecte asta. Când lași în urmă cine au fost, cine crezi că ar trebui să fie ori cine ți-ai dori să fie, abia atunci poți să fii prezent și să te bucuri de ceea ce trăiești, poți să le fii alături necondiționat„, a transmis Demi Moore.

Demi Moore și fiicele sale din căsnicia cu Bruce Willis – Rumer, în vârstă de 35 de ani, Scout, de 32 de ani, și Tallulah, de 29 de ani – au fost sprijinul de nădejde al actorului de când acesta a primit diagnosticul.

Bruce Willis și soția sa actuală, Emma Heming Willis, în vârstă de 45 de ani, au împreună două fiice – Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de nouă ani. Întreaga familie îl susține pe actor și încearcă să-i facă viașa mai ușoară după diagnosticul cumplit pe care starul de la Hollywood l-a primit.

Starea lui Bruce Willis se degradează de la o zi la alta

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta, iar familia face tot posibilul ca actorului să nu-i lipsească nimic și să se simtă înconjurat de iubire și atenție.

Bruce WillisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

„Bruce are zile bune și zile rele, dar în ultimele două luni, mai multe au fost rele. Această experiență a apropiat și mai tare toată familia. Nimeni nu știe cât timp mai are Bruce, așa că absorb fiecare moment pe care-l au cu el. Bruce are parte de îngrijire non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este în permanență cu el”, a transmis o sursă din preajma actorului, pentru US Weekly.

Altă sursă a menționat că întreaga familie este alături de el aproape în permanență și că, practic, locuiesc cu toții sub același acoperiș. Demi Moore petrece ore întregi alături de Bruce și actuala sa soție și contribuie, așa cum poate, la îngrijirea acestuia.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Actorul din „Die Hard” suferă de demență frontotemporală (FTR) – o formă neobișnuită a bolii care provoacă o deteriorare a personalității, a comportamentului și a limbajului – iar prietenul său, Glenn Gordon Caron, a recunoscut că starul „nu mai simte bucurie de a trăi”.

Soția actorului Bruce Willis, actrița Emma Heming, a dat detalii noi despre starea starului hollywoodian, care a fost diagnosticat cu demență fronto-temporală la începutul anului.

Heming a vorbit despre evoluția stării de sănătate a soțului ei, cu ocazia săptămânii mondiale care atrage atenția asupra acestei maladii debilitante. Soția lui Bruce Willis (68 de ani) a spus că nu știe dacă starul hollywoodian este conștient de ce i se întâmplă și de boala sa. „E greu de știu”, a spus ea. „E greu de știut.”

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton