; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore a ajuns la spital din cauza drogurilor

28 January 2012

Demi Moore, care a fost internată de urgență la începutul săptămânii, după ce a leșinat în casa ei din Los Angeles, avea convulsii și febră foarte mare atunci când a fost găsită de medici, scrie People.com. Din primele informații, se pare că actrița fumase o substanță necunoscută până la acest moment.

„A fumat ceva. Nu este marijuana, dar este ceva similar. E un fel de tămâie', a spus femeia care a sunat la 911 în acea seară. „Pare să aibă convulsii sau așa ceva', a mai explicat cea care a chemat Salvarea.

Conform înregistrării telefonice, al cărei conținut a ajuns în presă, Demi Moore era semi-conștientă și tremura din toate încheieturile. Tot din înregistrare reiese că alături de Demi se afla și o a doua persoană, care i-a spus operatorului de la 911 că actrița „tremură, are convulsii, are febră. Am luat niște apă rece și i-am dat pe spate, pentru că arde'.

La un moment dat, s-a auzit cum femeia a întrebat: „Demi, mă auzi? Da, mi-a strâns mâna. Nu poate vorbi. Are convulsii, așa că o ținem pe jos'.

Demi Moore, care s-a despărțit de Ashton Kutcher în luna noiembrie a anului trecut, a avut nevoie de internarea în spital din cauza „extenuării' de care suferea și pentru „a-și îmbunătăți starea de sănătate', a spus reprezentantul ei.

Între timp, Ashton Kutcher a revenit din Brazilia și se spune că a vizitat-o de Demi Moore la spital. Reprezentantul lui a declarat că actorul este „foarte îngrijorat' despre starea de sănătate a fostei sale, dar „căsătoria lor s-a terminat și amândoi trebuie să meargă mai departe cu viețile lor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare