; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Lovato recunoaşte că este anorexică

15 April 2011

Demi Lovato-anorexicaStarul Disney Demi Lovato (18 ani) a vorbit deschis pentru prima dată despre motivele care au determinat-o să se interneze într-o clinică, din noiembrie 2010 până la finalul lunii ianuarie a acestui an.

Actriţa din serialul „Sonny şi steluţa ei norocoasă' şi filmele „Tabăra de rock' a mărturisit, în revista „Seventeen', că suferă de o problemă alimentară şi a fost depresivă. „Practic, am avut o depresie. Am ajuns rău de tot. Părinţii şi managerul meu m-au luat deoparte şi mi-au spus «Trebuie să cauţi ajutor». A fost o intervenţie. Am vrut să mă eliberez de demonii interiori. Am vrut să-mi reîncep viaţa', a explicat tânăra Demi.

Abia cum aceasta confirmat şi a explicat zvonurile legate de anorexie: „Da, au fost momente în care am fost, clar, tentată, să scap de ce mâncasem la cină. Dar mă voi confrunta cu asta pentru tot restul vieţii, pentru că este o boală pe termen lung. Nu cred că va exista o zi în care să nu mă gândesc la mâncare şi la corpul meu', a încheiat actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare