; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Lovato, mărturisire neașteptată! Artista se declară non binară

Demi Lovato, mărturisire neașteptată! Artista se declară non-binară

22 May 2021

Demi Lovato a făcut în urmă cu doar câteva zile o mărturisire neașteptată. După ce a fost la un pas de moarte, cântăreața declară acum că nu dorește să se mai ascundă și a vorbit mai deschis ca nicioată despre identitatea sa de gen.

Demi Lovato a declarat că este non-binară și că își schimbă pronumele în „they/them' (ei/ele și lor). Artista a făcut public acest lucru într-o postare pe Instagram unde a precizat că:

„În ultimul an și jumătate am trecut printr-un proces de vindecare și introspecție, iar prin acest proces am avut revelația că mă identific drept non-binară', a scris artista în mediul online.

Ce înseamnă termenul de non-binar?

Persoanele non-binare sunt bărbați sau femei, sau persoane fără sex bine definit (intersex), care mental se identifică cu două sau mai multe genuri (bigender sau trigender); nici un gen; o identitate de gen fluctuantă; un al treilea gen.

Fosta vedetă Disney a vorbit pe larg despre acest subiect cu scriitorul Alok Vaid-Menon, care de asemenea se identifică drept non-binar, în podcastul lor 4D With Demi Lovato. Conform Vanity Fair, Demi a declarat că ceea ce a dus la aceasta realizare a fost supradoza aproape fatală pe care a făcut-o în 2018.

„Simt că motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost pentru că îmi ignoram adevărul și suprimam cine sunt cu adevărat pentru a mulțumi stiliștii sau membrii echipei sau asta sau aia sau chiar fanii care voiau să fiu vedeta pop sexy și feminină … și să arăt într-un anumit fel, știți?', a declarat artista.

În podcast-ul său, Demi Lovato a spus că „ar însemna enorm' dacă oamenii le vor folosi pronumele corecte, dar vor „accepta' și dacă aceștia folosesc accidental pronumele „ei'. Tot ce își doresc este ca oamenii să depună un efort și să respecte acest lucru, scrie CBS News.

 Vezi galeria foto >

Demi Lovato, o tinerețe grea încercată 

Demi Lovato a vorbit deschis și despre etapele care i-au pus viața la încercare:

„În fiecare zi în care ne trezim, ni se oferă o altă oportunitate și șansă să fim cine ne dorim să fim. Mi-am petrecut mare parte din viață crescând sub ochii voștri…ați văzut părțile bune, rele, și totul între ele. Viața mea nu a fost doar un drum pentru mine, ci trăiam și pentru oamenii din spatele camerelor.'

„Încă învăț despre acest lucru și nu pretind că sunt expertă sau purtător de cuvânt. Să împărtășesc acest aspect cu voi mă duce la un alt nivel de vulnerabilitate. Fac acest lucru pentru toate persoanele care încă nu au reușit să vorbească cu cei dragi despre cine sunt cu adevărat.'

 

Articol scris de Anca Bordianu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare