; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi îl vrea pe Ashton Kutcher înapoi în viața ei

14 March 2012

Demi Moore vrea cu tot dinadinsul ca viața ei să reintre pe făgașul normal, după ce în urmă cu câteva luni a fost internată într-o clinică de recuperare pentru a-și trata bolile de nutriție și dependența de băuturi energizante. Actrița vrea să se împace cu Ashton Kutcher și nu vrea să admită sub nicio formă că acesta are o nouă iubită.

Se pare că zilele petrecute departe de casă, pe o insulă din Caraibe, au făcut-o pe Demi să și-l dorească din nou alături de ea pe Ashton Kutcher, scrie Daily Mail.

„Demi nu l-a uitat pe Ashton. Starea ei de spirit depinde acum exclusiv de Ashton și felul în care el îi răspunde la mesaje sau apelurile de pe telefon', a spus o sursă citată de revista Grazia.

Conform acesteia, dacă Ashton nu îi răspunde la mesaje destul de repede sau pare distant la telefon, Demi Moore începe să „o ia razna'. Stările de nervozitate ale lui Demi au început încă de când fostul  ei soț i-a făcut o vizită în centrul de reabilitare.

Ashton are o relație cu Lorene Scafaria

Demi nu vrea să știe nimic de Lorene

„Demi este cel mai rău inamic al ei, pentru că o ducea foarte bine în clinică. Totul până când a apărut Ashton', a spus o sursă.

Recent s-a mai zvonit că actrița nu vrea nici să audă că Ashton ar putea iubi pe altcineva. Din păcate pentru ea însă, Ashton are o relație cu Lorene Scafaria, o actriță de 32 de ani, alături de care a avut deja o apariție în public, la începutul lunii.

„Demi nu știe multe despre Lorene, pentru că nu a avut acces la presă cât a fost internată. Ea nu vrea să accepte că Ashton iubește pe altcineva', a spus un apropiat al actriței.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare