Homepage  / Vedete străine

Demet Ozdemir și-a refăcut viața după divorț! Cine este noul ei iubit

Demet Ozdemir și-a refăcut viața după divorț! Cine este noul ei iubit

de Ruxandra Dinca,

Demet Ozdemir nu mai este singură! Actrița pe care o știm din seriale turcești de succes precum „Vis de iubire” și „Prizoniera destinului” și-a revenit după dureroasa experiență a divorțului din această primăvară. Frumoasa s-ar fi cuplat cu Sergio Sergi, producător muzical și DJ, pentru care călătorește des în Grecia.

La opt luni după o nuntă superbă, care a ținut prima pagină a revistelor din Turcia, Demet Ozdemir (31 de ani) a divorțat în luna mai de soțul ei, cântărețul și producătorul Oğuzhan Koç (37 de ani). Despărțirea celor doi, survenită după nici un an de căsnicie, a surprins și întristat pe toată lumea. În fața avalanșei de zvonuri din tabloide despre cauza despărțirii – ba că ea ar fi fost infidelă sau că ar fi avut probleme cu alcoolul, ba că el ar fi fost violent, Demet n-a putut rămâne impasibilă. Actrița a declarat chiar în ziua pronunțării divorțului:

Acuzațiile de infidelitate și violență nu sunt adevărate. Acuzațiile nu mă surprind. Știam că se va întâmpla așa ceva. Dar niciuna nu reflectă adevărul. Nu ni s-a întâmplat vreodată nimic din ceea ce s-a scris. Am decis amândoi să punem capăt relației noastre din respect. Nu există ranchiună, ură, furie între noi”, a declarat în luna mai Demet, citată de diezminutos.es.

Doar prietenă cu Engin Akyürek

În mod vizibil afectată de cele întâmplare, Demet s-a aruncat în muncă. Frumoasa s-a concentrat pe obligațiile contractuale și filmările pentru serialul „Adim Farah”, în care joacă alături de alt actor celebru al Turciei, Engin Akyürek – noi îl știm din „Fiica ambasadorului”.

Nu a trecut mult și tabloidele locale dădeau pe surse că Demet și Engin ar fi fost foarte apropiați la filmări. Ulterior, colegi ai celor doi au dezmințit informațiile: Engin Akyürek și Demet Ozdemir sunt doar prieteni și petrec mult timp împreună prin prisma rolurilor lor principale.

Între timp, filmările pentru „Adim Farah” sezonul 1 s-au terminat, dar producția va continua la toamnă cu sezonul 2.

Cine este Sergio Sergi

Acum, tot pe surse, tabloidele locale scriu că Demet are un nou bărbat în viața ei. Acest Sergio Sergi este italian, producător muzical și DJ, și petrece mult timp în Grecia, datorită angajamentelor profesionale.

Demet l-ar fi cunoscut pe Sergio la petrecerea aniversară a unui prieten comun și de atunci a călătorit în mai multe rânduri în Grecia, pentru a-l revedea pe italian.

Aflată deja în vacanță, frumoasa – una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe ale Turciei – ar fi cumpărat chiar o casă în Grecia, atât de bine se simte acolo: „Nu un turist, ci un localnic”, a scris ea recent pe Instagram:

Deja există voci care susțin că informațiile nu sunt adevărate, ba mai mult, că acest DJ italian ar fi însurat. Oricum ar fi, frumoasa actriță și-a revenit și se simte minunat în Grecia:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton