; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

48408264_2034080613341704_7614006043961458688_n (1)

Demet Özdemir, Sanem din „Vis de iubire”, ar avea un nou iubit. Aflați cine e!

27 April 2020

Frumoasa actriță Demet Özdemir (28 de ani), pe care o vedeți miercurea și joia în serialul „Vis de iubire' la Happy Channel ar avea un nou iubit, anunță presa turcă.

Conform sabah.com.tr, acesta ar fi nimeni altul decât actorul Kerem Bürsin (32 de ani), pe care îl știți din producțiile „Chestiune de onoare' și „Inima orașului'. Demet și Kerem se cunosc de mai mult timp, însă în ultimele luni ar fi început să iasă împreună din ce în ce mai des, iar de la o simplă prietenie ar fi trecut la o relație amoroasă.  

Despre Demet s-a mai scris că ar fi avut o relație scurtă cu Yaman Taciroglu, un râvnit burlac din înalta societate, fiul designerului Nedret Taciroglu, dar și că pe timpul filmărilor la „Vis de iubire' s-a iubit cu colegul ei din serial, Can Yaman. Toate idilele lui Demet au rămas însă mereu la stadiul de zvonuri pentru că turcoaica nu le-a confirmat. Ultima ei relație oficială a fost cu actorul Seçkin Özdemir („Preţul dragostei', „O poveste de iubire', „Suleyman Magnificul'), de care s-a despărțit în 2018, la începutul filmărilor pentru producția „Vis de iubire'/ „Erkenci Kuş'.

Până la declanșarea pandemiei, Demet filma de zor pentru serialul dramatic „Dogdugun Ev Kaderindi'. Demet este foarte entuziasmată cu această nouă producție, care a avut premiera în decembrie și în care face pereche cu Ibrahim Çelikkol („Iffet'), și de-abia așteaptă să se întoarcă pe platourile de filmare. „Doğduğun Ev Kaderindi' spune povestea de iubire dintre Zyenep (Demet) și Mehdi (Ibrahim), doi tineri care au suferit în copilărie și care, la maturitate, se căsătoresc din conveniență.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare