Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir, premiată la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a strălucit turcoaica

Demet Özdemir, premiată la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a strălucit turcoaica
13

de Anda Dincă,

Actrița Demet Özdemir (31 de ani) este pe val nu doar în Turcia, țara natală, ci și la italieni, ca fostul ei partener din „Vis de iubire”, Can Yaman. Astfel ea a arătat senzațional într-o rochie neagră elegantă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. În cadrul festivalului Demet a obținut trofeul Kinéo pentru „Cea mai bună actriță internațională”.

Demet Özdemir a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția

„Este o mare onoare pentru mine să fiu aici și să primesc un premiu atât de important. Vă mulțumesc din toată inima. Este prima dată când vin la Veneția și faptul că am abținut și un premiu este dincolo de orice vis. Mă simt norocoasă să fiu aici cu atât de multe femei de succes”, a declarat Demet, citată de onurakay.com.tr. După conferința de presă la care a participat, ea a pozat pentru fotograful francez Nicolas Gerardin pe străzile Veneției și într-o gondolă.

În cadrul festivalului au mai fost premiați și alți turci precum Kıvanç Tatlıtuğ (“Cel mai bun actor principal de serial internațional”), pentru rolul din producția “În dragoste și în război” (“Kurt Seyit ve Şura”), și Farah Zeynep Abdullah pentru “Cea mai bună actriță principală de serial international”. Can Yaman nu a fost prezent la festival. În schimb, producția în care a jucat anul acesta, “Viola come il mare”, a câștigat premiul pentru “Cel mai bun serial italian”.

Demet Özdemir, premiată la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a strălucit turcoaicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Gurile rele spun că actorul ar fi evitat să dea ochii cu Demet (despre care s-a scris în trecut că a fost iubita lui) de aceea nu a venit la eveniment. Mai mult, acesta a avut și un comentariu mai puțin obișnuit pe Instagram prin care și-a justificat absența. “Doar pentru a clarifica, nu voi veni la Veneția de data aceasta. Fac loc altora fără a ieși în evidență”.

Demet Özdemir, protagonista serialelor „Vis de iubire” și „Prizoniera dragostei”, apare în prezent la Netflix în cel mai recent film al ei, comedia romantică „Tactici în dragoste 2” („Love Tactics 2”). La turci ea va putea fi văzută toamna aceasta în sezonul doi al serialului „Adim Farah” (în traducere „Numele meu este Adım Farah”), în care face pereche cu Engin Akyürek.

Producția transmisă de Fox este o adaptare a serialului „The Cleaning Lady” și spune povestea lui Farah (Demet), o femeie care luptă să-și trateze fiul bolnav. Așa ajunge să lucreze ca femeie de serviciu pentru o bandă criminală și sfârșește prin a se îndrăgosti de liderul bandei, Tahir (interpretat de Akyurek).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton