Homepage  / Vedete străine

Demet Ozdemir face naveta în Grecia pentru noul iubit. Cât costă casa pe care și-a cumpărat-o în insule

Demet Ozdemir face naveta în Grecia pentru noul iubit. Cât costă casa pe care și-a cumpărat-o în insule

de Roxana Mirea,

Ies la iveală noi detalii despre noua relație de iubire a celebrei actrițe Demet Özdemir. După lansarea pe Netflix a filmului „Tactici în dragoste 2” („Love Tactics 2” după titlul internațional/ „Așk Taktikleri 2” în limba turcă), Demet face naveta în Grecia pentru noul iubit și a cumpărat o casă acolo. 

Demet Ozdemir a cumpărat o casă în Grecia 

După o perioadă foarte dificilă pe plan personal, Demet Özdemir pare să-și fi revenit, ba chiar și-a refăcut viața sentimentală!  

În mai, după doar opt luni de căsnicie, Demet și soțul ei, cântărețul Oğuzhan Koç, au divorțat, o decizie care a șocat și întristat atunci pe toată lumea. O vreme, actrița a păstrat distanța față de lume, aruncându-se în muncă. Acum însă, lucrurile s-au schimbat, iar motivul espre reprezentat chiar de noul ei iubit, italianul Sergio Sergi, producător muzical și DJ. 

Acesta petrece mult timp în Grecia, datorită angajamentelor profesionale, așadar Demet face și ea naveta în Grecia. Actrița își continuă vacanța în Grecia după lansarea filmului Netflix „Tactici în dragoste 2”. Ba mai mult, ea a achiziționat o casă pe insula Santorini pentru 1 milion de euro (29 de milioane de lire turcești) și continuă să se bucure de șederea în Grecia, scrie presa din Turcia.

Demet l-ar fi cunoscut pe Sergio la petrecerea aniversară a unui prieten comun și de atunci a călătorit în mai multe rânduri în Grecia, pentru a-l revedea pe italian. 

Povestea din Tactici de dragoste 2 

Prima parte a acestei pelicule, „Tactici în dragoste”, a fost lansată pe cunoscuta platformă online în februarie 2022, iar succesul ei i-a determinat pe cei de la Netflix să facă și partea a doua.  

Și în „Tactici în dragoste 2” partenerul lui Demet este Șükrü Özyıldız (l-am văzut și noi în serialele „Steaua sufletului” și „Dragoste la prima vedere”). Filmul „Tactici în dragoste 2” e regizat de Recai Karagöz, cel care a realizat „Mireasa din Istanbul”, dar și „Adim Farah”, cel mai recent serial în care apare Demet la turci. 

În „Tactici în dragoste 2”, Asli (Demet Ozdemir), bloggeriță de modă, nu ne mai dă ponturi de cucerit bărbații, ci de cum să ne mărităm mai repede. Supărată că iubitul ei, Kerem (Șükrü Özyıldız), o anunță că nici prin cap nu-i trece să se însoare cu ea, Asli începe o cursă plină de umor pentru a-l determina să o ceară de nevastă. Cu cât se încăpățânează să-i arate că merită să devină soția lui, cu atât Kerem pune la cale tot felul de situații ca să o determine să renunțe la idee.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton