Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir încă mai are lucruri de împărțit cu fostul soț. Ce înțelegere a încălcat Oğuzhan Koç, după divorț

Demet Özdemir încă mai are lucruri de împărțit cu fostul soț. Ce înțelegere a încălcat Oğuzhan Koç, după divorț
5

de Anda Dincă,

În luna mai, actrița Demet Özdemir (31 de ani) a divorțat rapid, după doar 9 luni, de cântărețul Oğuzhan Koç, însă acesta nu ar fi respectat termenii prevăzuți în urma divorțului.

Deși a finalizat divorțul, Demet Özdemir încă mai are lucruri de împărțit cu fostul soț

Conform hurriyet.com.tr, artistul ar fi încălcat înțelegerea și nu i-a înapoiat lui Demet Özdemir toate bijuteriile purtate de aceasta la nuntă, ci doar o parte. Protocolul unui divorț în Turcia impune ca toate bijuteriile primite sau purtate de către soție în momentul ceremoniei să-i revină după divorț, însă apropiații nu înțeleg de ce cântărețul nu a ținut cont de acest lucru și a ales să-i dea actriței doar o parte. Demet, stânjenită de situație, așteaptă și restul bijuteriilor de la fostul ei soț.

Demet și Oğuzhan au făcut nunta pe 28 august anul trecut. Evenimentul, la care au participat în jur de 600 de persoane, a avut loc la un resort de lux de pe malul Bosforului. Cei doi au devenit un cuplu la începutul lui 2021, iar în iunie 2022 a avut loc logodna oficială.

Demet ÖzdemirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ei și-au anunțat simultan despărțirea pe rețelele de socializare declarând: “Este adevărat, am văzut că nu ne putem continua căsnicia și am decis să-i punem capăt. Știm că această decizie, pe care am luat-o cu respect și cu înțelegere reciprocă, ne va afecta familiile și mai ales pe membrii mai în vârstă. Facem tot posibilul să trecem prin acest proces de separare în cel mai sensibil mod, fără a-i supăra în vreun fel. Vă rugăm, dragi ziariști, să abordați acest subiect cu delicatețe”. Conform tabloidelor turcești gelozia este cea care le-a erodat scurtul mariaj.

Demet Özdemir are succes la Netflix

În ceea ce privește cariera, Demet are succes la Netflix cu cele două comedii romantice în care joacă alături de Şükrü Özyıldız, „Tactici în dragoste” (lansată în 2022) și „Tactici în dragoste 2” (care a avut premiera în iulie 2023). De aceea producătorii au decis să facă și o a treia parte, iar Demet și Şükrü sunt doriți din nou ca protagoniști.

Pe micile ecrane din Turcia ea poate fi văzută în serialul dramatic „Adim Farah” („Numele meu este Adım Farah”), în care face pereche cu Engin Akyürek. Producția transmisă de Fox a ajuns în prezent la sezonul doi, însă nu se bucură de audiențe foarte mari, iar gurile rele spun că va fi anulată mai devreme decât își doresc fanii.

„Adim Farah” este o adaptare a serialului „The Cleaning Lady” și spune povestea lui Farah (Demet), o femeie care luptă să-și trateze fiul bolnav. Așa ajunge să lucreze ca femeie de serviciu pentru o bandă criminală și sfârșește prin a se îndrăgosti de liderul bandei, Tahir (interpretat de Akyurek).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton