; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Show de Seara_ep7_1

Deliric este invitatul lui Viorel Dragu în al șaptelea episod al emisiunii de satiră „Show de seară”

19 November 2018

Fondatorul brandului PORC și hip-hopper-ul îl toacă mărunt pe Viorel Dragu în al șaptelea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 19 noiembrie, de la ora 22.00.

Deliric povestește cum îi mergea cu vlogging-ul, înainte să ia o pauză de câteva luni: “Extraordinar! Aveam în jur de 80.000 de vizualizări. Sunt între generații. Dacă aveam 10 ani mai puțin, făceam spre 800.000. Tu, Vio, la cei 40 de ani ai tăi, ai face pe la 8000”, detaliază artistul și antreprenorul.

“Cred că până la urmă o să eșuez și eu într-o emisiune de-asta. Cam aia e evoluția. Și o să ajung să-mi port chelia cu mândrie, ca tine. Eu încă mai încerc să port șapcă”, îl ia Deliric peste picior pe Viorel, înainte să îl provoace să testeze șapca lui, ceea ce Viorel și face, nu fără să se plângă că arată a tractorist.

“Treaba merge?”, întreabă Viorel. “Merge treaba!”, răspunde Deliric. “Păi, aici voiam s-ajung, să vadă lumea c-avem oameni de succes la Show de seară”, își declară intențiile gazda emisiunii, însă se alege cu replica “Măcar invitații să fie” din partea artistului.

“Noi ne știm de mult timp, eu cred că Vio avea un alt invitat, pe cineva mai important, un Cotabiță, o Anda Adam. Și azi de dimineață și-a dat seama că nu mai vine. Așa că mi-a zis mie să vin. Asta numai fiindcă ne-am întâlnit la mall, în parcare”, explică Deliric motivele prezenței lui în emisiune.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare