; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DOF9090_diana_oros

Delia vorbeşte despre persoana pentru care a vrut sã lase muzica pe locul doi

11 September 2018

 Seara aceasta este seara marilor dezvãluiri pe platoul „X Factor', emisiune difuzatã începând cu ora 20:00, la Antena 1. Provocaţi de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, juraţii au acceptat sã rãspundã sincer la câte o întrebare venitã din partea acesteia.

  Astfel, printre curiozitãţile tinerei domnişoare s-a numãrat şi una referitoare la Delia, pe care Valentina a întrebat-o dacã s-a îndrãgostit vreodatã atât de tare, încât sã se gândeascã sã se lase de muzicã.

„M-am îndrãgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit sã nu mã mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit sã mã las de muzicã. Am vrut sã renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunatã pe care o am şi în secunda asta!', a mãrturisit jurata „X Factor', în aplauzele întregii sãli.

Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii „X Factor', rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

           

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare