; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

127618754_2804345503169717_6866254615960125282_n

Delia petrece o vacanță de vis în Zanzibar

28 December 2020

După ce în luna noiembrie se bucura de peisajele din Maldive, Delia a plecat acum alături de soțul ei în vacanță în Zanzibar.

Așa cum ne-a obișnuit, artista a publicat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, dar și pe contul pe care și l-a creat special pentru călătorii. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Delia (@delianomad)

În ciuda peisajului de vis de care are parte, Delia a vorbit într-o serie de Instastories despre fricile ei, asta după ce a văzut mai multe insecte acolo unde dormea. 

„Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace.'

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Delia (@delianomad)


 

 

De asemenea, Delia le-a oferit și câteva sfaturi persoanelor care experimentează astfel de frici. 

„Ai tot ce îți trebuie, dar trăiești foarte close to nature. Ai și insecte, în rest nu e nimic periculos. Cumva reacțiile sunt normale – mie îmi place natura, dar sunt orășeancă. N-ai cum să trăiești 20 de ani la oraș și să fii totally wild. Nu ai cum. Eu sunt aventurieră. Dacă vă știți că sunteți din acea categorie care urlă când văd o șopârliță pe la baie, nu veniți. Mergeți în resort închis. Eu lupt cu mine, sunt între categorii', a zis Delia pe Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare